LA PRÈVIA | VALENCIA BASKET – SPAR GIRONA

LA PRÈVIA | VALENCIA BASKET – SPAR GIRONA

Foto: David Subirana

L’Spar Girona viatja a València per jugar el partit ajornat de la jornada 22 de la Lliga Femenina Endesa (dimecres 23, 19:30h, Fonteta, Teledeporte). La Fonteta albergarà un duel d’alt nivell, i és que tant el Valencia Basket com les gironines arriben a l’enfrontament amb deu triomfs consecutius -contant només la competició nacional-.

Cal destacar que el conjunt valencià és un dels dos equips que s’ha imposat a l’Uni a la LF Endesa. El partit d’anada a Fontajau (Jornada 7), les taronges ens van superar per 58 a 68 en un xoc igualat fins al final. Veurem si l’Spar Girona manté l’invicte a la Fonteta: en les dues visites prèvies, el nostre equip sempre ha sortit victoriós. Respecte a tots els enfrontaments, el balanç és de cinc victòries a favor i una derrota.

DECLARACIONS DE JULIA REISINGEROVÁ

La txeca Julia Reisingerová torna a la que va ser casa seva la temporada passada. “Tinc ganes de veure a les jugadores i als entrenadors. Tornes a un lloc en el qual vaig estar molt de temps, tot i que amb la Covid-19 va ser molt complicat. Serà un partit diferent”.

Respecte al València, “són un equip molt bo. Top tres de la lliga. Serà un partit molt difícil, però tenim moltes ganes. Ambdós conjunts tenim ganes d’enfrontar-nos. Serà molt bon partit per provar el que hem millorat en aquests mesos”, destaca Julia.

Per superar al conjunt local, l’Spar Girona haurà de “canviar la defensa del partit de la primera volta. En els últims tres mesos s’ha canviat molt. Ara som millors. Haurem de provar tot el que podem i utilitzar-ho”.

La txeca ha destacat la baixa de Chelsea Gray. És complicat per nosaltres. Tenim una jugadora menys. Chelsea fa molts de punts i també defensa molt bé. Tampoc podrà participar Clàudia del Moral, que a la jornada 22 encara no estava inscrita a l’Spar Girona.

Attachment