La primera victòria a fora es resisteix, però s’apropa

vsAguSpor-500

Agü Spor 79 – 69 Spar Citylift Girona

Cinc punts avall a poc més d’un minut. Així es va plantar l’Spar Citylift Girona al final del partit de la quarta jornada d’Eurolliga Femenina a la pista de l’Agü Spor turc . La primera part del partit no va resultar molt positiva per l’equip, que va tenir problemes per atacar la zona i s’en va anar al descans amb el marcador 48-38. Però a la represa, tot va ser diferent i les jugadores de Miguel Angel Ortega es van posar la roba de feina per defensar i començar a posar en dificultats a l’atac turc. Des d’aquesta gran defensa es va  aconseguir arribar al  final del partit amb possibilitats i això ja és una gran diferència amb els anteriors partits lluny de Fontajau en aquesta competició. La primera victòria fora de casa es resisteix, però a Turquia va estar més a prop.