LAIA FLORES FITXA PER L’SPAR GIRONA

LAIA FLORES FITXA PER L’SPAR GIRONA

La base fitxa per les dues següents temporades, tot i que estarà disponible per les semifinals de la Lliga Femenina Endesa

Foto: David Subirana

Malgrat descartar fitxar una jugadora per la situació econòmica del club, finalment l’Spar Girona ha fet ús de l’excepció concedida per la FEB -a causa de la lesió de l’Araújo-. D’aquesta manera, tot i firmar per les pròximes dues temporades, la mataronina s’incorporarà aquest divendres a les files del conjunt gironí i estarà disponible a les semifinals de la Lliga Femenina Endesa.

Pere Puig, director esportiu de l’Uni Girona, ha valorat el seu fitxatge: “Tot i que el club no tenia previst fet cap incorporació a causa de la situació econòmica que ens trobem tan complicada, les facilitats que ha posat la Laia Flores i el seu representant per avançar la seva incorporació ens alegra molt i ens ajuda a suplir la baixa de María Araújo. Estem molt contentes d’incorporar a la jugadora de manera immediata. Demà divendres començarà a entrenar”.

Formada al Mataró i al Sant Adrià, Laia Flores va gaudir de quatre anys a la Universitat de South Florida, on va completar els seus estudis de Ciències de la Salut i Comunicació i una primera campanya en la LF Endesa amb el MannFilter. La temporada passada, va jugar a la lliga italiana amb el Palerm. Aquesta temporada, Laia Flores ha destacat a les files del Campus Promete, i és que la base ha fet una mitjana de 13,2 punts, 3,9 rebots, 2,5 assistències i 14,4 de valoració per partit.

Attachment