Laia Palau fitxa per l’Spar Citylift Girona

Laia Palau fitxa per l’Spar Citylift Girona

El club i la jugadora han arribat a un acord per dos anys. Palau serà presentada oficialment quan finalitzi la Lliga Francesa, on hi està disputant els Play-Offs amb el Bourges Basket.

Laia Palau ha acceptat l’oferta de contracte, de cara a la temporada 2018-2019 i la vinent, que l’Spar Citylift Girona li ha posat sobre la taula. La base, nascuda a Barcelona l’any 1979, és una jugadora experimentada i una directora de joc nata, amb facultats òptimes per repartir assistències amb facilitat a les seves companyes.

Actualment milita a les files del Tango Bourges Basket, amb qui disputarà les finals dels Play-Offs pel títol de lliga. Les seves estadístiques mitjanes són de 4,2 punts, 4,4 assistències i 2,1 rebots per partit. També són destacables els seus percentatges de tir: 53% d’encert en tirs de dos punts i 36% des de la línia exterior.

La catalana disposa d’un palmarès molt complet; Palau és la jugadora amb més aparicions a la selecció estatal, amb un total de 262, i ha guanyat un total d’onze medalles amb el combinat espanyol.

Serà el tercer fitxatge de la temporada 2018-2019, després de Keisha Hampton i Bea Sánchez, confeccionant així una plantilla que ja compta amb les renovacions de Núria Martínez, Nadia Colhado, Rosó Buch i la tornada d’Helena Oma, fins ara cedida al Cadí-La Seu.

Attachment