Laia Palau, presentada com a directora esportiva de l’Spar

Laia Palau: “El futur és il·lusionant”

Girona, 26 de juliol – Laia Palau ha estat presentada com a directora esportiva de l’Spar Girona al costat del president Cayetano Pérez i el seu antecessor, Pere Puig.

Cayetano Pérez ha inaugurat la roda de premsa recordant tota la feina de l’exdirector esportiu. “Fa molt temps que Pere Puig anava dient que volia que hi hagués un canvi en la direcció esportiva. En Pere és un dels fundadors del club i de manera desinteressada ha portat la direcció esportiva del club durant tots aquests anys. Hem gaudit de molt bones jugadores gràcies al seu talent i olfacte”.

Puig, al costat de Cayetano Pérez, ha argumentat la seva sortida i ha destacat el seu amor pel club. “Tinc la meva feina i mai ho he volgut ser en aquest club. M’hauria agradat ser professional però no en aquest club”. No obstant això, Puig es queda al club i buscarà “la manera d’ajudar”.

L’exdirector esportiu també ha tingut paraules per Laia Palau, que espera que “aporti noves idees i que hi sigui molt present en el dia a dia segur que el club hi sortirà guanyant. És la persona adient”. Una transició que s’ha fet “de manera natural”. “Aquests anys n’hem parlat moltíssim amb la Laia. Jo veia que tots caminàvem una mica cap aquí. Al club li cal frescor i maneres de fer diferents les coses. A la Laia no l’atures, té una empenta com a la pista, penso que les seves idees seran molt bones per l’Uni”.

A seguir construint
Laia Palau s’ha mostrat il·lusionada per aquest nou repte, posant en valor que seguirà recolzant-se amb en Pere Puig per aprendre ràpid. “En Pere no se’n va, és molt bo fent la seva feina i el talent no es pot desaprofitar. Li agrada i en sap, volem que el talent sumi per ser millors. I n’he d’aprendre: hi ha coses que no sé fer, moltes, fora de la pista. Miraré de fer-ho ràpid i és una responsabilitat molt gran. Estic contenta i motivada, no només per això, sinó pel tema de la base”

Respecte a l’Uni Girona, Palau n’ha destacat que “el futur és il·lusionant. Tant de bo surti bé. Esperem poder tancar l’equip i que tinguem èxits, com a mínim consolidar aquest projecte que ha costat tant portar fins aquí com un dels forts de la Lliga i un sòlid de l’Eurolliga”. A més, la nova directora esportiva ha revelat que el club treballa per tancar el fitxatge d'”una peça important”. “És una americana i tant de bo puguem anunciar-ho en breus. Estem treballant per això”.

Attachment