L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas visita l’Spar Girona

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas visita l’Spar Girona

L’alcaldessa de Girona i candidata al Parlament de Catalunya per Junts, Marta Madrenas, ha visitat aquest matí a l’Spar Girona. Després de saludar a totes les jugadores i staff tècnic, el president Cayetano Pérez li ha fet entrega de la samarreta commemorativa dels quinze anys del club.

Marta Madrenas ha pogut parlar amb les jugadores i ha valorat el treball que el nostre conjunt està realitzant en la present temporada. “Són un exemple del que suposa el treball en equip, del no rendir-se, de lluitar fins al final. Un gran exemple per les noies i les nenes de tot el nostre territori. Segur que a la següent classificació de l’Euroleague els hi tornarà a anar bé com fins ara”.

L’alcaldessa també ha donat suport al nostre club, que està patint les conseqüències de la pandèmia. “Els hi hem de donar tot el suport possible, ja que el club està passant moments complicats. Estan vivint els efectes de la covid-19. Ja venien de viure les conseqüències del temporal Glòria. Tota la demarcació hem d’estar al costat del club i de les jugadores”.

Attachment