Laura Antoja s’incorpora a l’Spar Girona

Laura Antoja s’incorpora a l’Spar Girona

La històrica Laura Antoja (1977) s’incorpora a l’Staff Tècnic com ajudant d’Alfred Julbe. La mataronina viurà la seva tercera etapa al club, després de jugar amb l’equip les temporades 2009-11 i de ser la fisioterapeuta de l’equip que va guanyar la lliga el curs 2014/15.

Amb la nova incorporació de Laura Antoja, l’Staff Tècnic queda composat per: Alfred Julbe (entrenador), Laura Antoja (assistent), David Muñoz (assistent), Carla Jou (assistent), Beti Orden (fisioterapeuta), Reduan Hamido (fisioterapeuta), Alex de la Vega (preparador físic) i Sílvia Treviño (doctora).

“Estem molt contents que una històrica que ha viscut diferents etapes al club s’incorpori a l’staff. És una figura que repetidament havíem buscat perquè entres a l’staff, perquè enriquís amb la seva visió de coneixedora de la Lliga”, destaca Pere Puig, director esportiu del club.

“Encantada de ser aquí de nou. És com casa meva. El pas de venir ha set una mica per aquest motiu. El club ha trucat a la porta i ha coincidit en un moment en què l’aventura m’encaixava en la meva vida. Tenia moltes ganes. Intento arribar aquí amb energies molt positives i amb ganes d’ajudar a cohesionar”, declara Laura Antoja.

Attachment