L’equip comença a caminar

L’equip comença a caminar

L’Spar Citylift Girona 2018-19 realitza el primer entrenament del curs amb algunes absències.

Sis jugadores del filial han completat l’equip en la primera sessió. 

Inici-entrenaments

Després d’un llarg estiu, amb més de 4 mesos de vacances, la plantilla de l’Spar Citylift Girona 2018-19 ja ha encetat el curs. La d’avui ha estat una estrena amb nombroses absències, sobretot en l’apartat de les noves incorporacions: Bea Sánchez i Laia Palau no hi eren presents a causa de la seva convocatòria per al Mundial que es disputarà a Tenerife, mentre que les americanes Keisha Hampton i Shay Murphy s’incorporaran a l’equip la setmana vinent.

Eric Surís ha parlat en la prèvia de la sessió: “Són entrenaments que ens han de servir per començar a agafar el ritme necessari. De moment tenim mig equip, però tenim moltes ganes ja de començar després d’una llarga aturada. Pel que fa a la pressió, aquesta sempre és la mateixa, ens la posem nosaltres mateixos.”

Malgrat les baixes, l’equip ha disposat de Núria Martínez, Nadia Colhado, Helena Oma, que s’incorpora després de la seva cessió al Cadí La Seu, i la nouvinguda Julia Reisingerová, que ha tingut l’oportunitat de conèixer a les seves noves companyes. També s’ha entrenat amb el grup la capitana Rosó Buch, que ha parlat pels mitjans: “Ja tinc ganes de començar a conèixer les noves companyes. Unes companyes amb nom, experiència i que ens aportaran moltíssim a aquest equip. Volem il·lusionar a la gent treballant.”

Per suplir aquestes absències, l’staff ha convocat fins a sis jugadores del filial: Laia Moya, Júlia Soler, Belén González Valdayo, Helena Condom, Aina Martín i Núria Bagaria.

Attachment