L’equip defensa la seva imbatibilitat (Spar Citylift Girona 73 – 60 Nissan Al-Qázeres)

L’equip defensa la seva imbatibilitat (Spar Citylift Girona 73 – 60 Nissan Al-Qázeres)

CRÒNICA-ALQAZERES

Un Nissan Al-Qázeres força renovat respecte a l’any passat ha visitat avui Fontajau a la vigília de Sant Narcís i en plenes festes municipals. L’equip extremeny, entrenat per Jesús Sánchez, arribava amb una victòria i dues derrotes, fet que podia presagiar una certa urgència per aconseguir el triomf.

Sortida molt forta d’ambdós conjunts, amb un percentatge d’encert en tirs de 3 punts molt alt – l’Spar Citylift Girona estava jugant amb un excel·lent 60%, mentre que les visitants ho feien amb un 50% -. L’empat en el marcador ha regnat durant diversos instants, i al final del primer quart el resultat ha estat de 21 -20.

Segon quart molt diferent gràcies a la bona intensitat en defensa de les noies d’Eric Surís, que han sabut provocar diverses possessions exhaurides i 8 segons a camp extremeny. La superioritat a la pista s’ha traduït amb un resultat de 40 – 28 al descans.

Al-Qázeres ha demostrat ser un gran bloc difícil de tractar, però la defensa de les locals seguia mantenint l’avantatge. Els percentatges alts de les visitants han deixat un 60-50 al final del tercer quart. Ja en l’últim període el desgast intens de l’equip ha fet que les extremenyes no tinguessin més opcions d’entrar a un partit que les locals han sentenciat amb un 73 – 60 final.

El proper compromís per a l’equip serà el partit corresponent a la segona jornada de l’Eurocup Women davant l’Uniao Sportiva de les Illes Açores. La plantilla viatjarà dimarts a primera hora per enfrontar-se a les portugueses l’endemà i buscar assolir el segon triomf de la competició.