L’equip es veu superat per un Sopron que s’ha fet fort al seu pavelló (Sopron Basket 66 – 56 Spar Citylift Girona)

L’encert de les hongareses i un mal inici de les catalanes ha decantat el partit cap a les de casa.

Sopron Basket 66 – 56 Spar Citylift GironaInici molt dinàmic i amb anotació alta a Sopron. Les locals han sabut trobar la via ràpida per anotar amb comoditat durant els primers minuts. 4 triples pràcticament consecutius han obert una escletxa important. Les pèrdues de les gironines han castigat l’equip durant els primers 10 minuts, que han acabat amb un 23-12.

La dinàmica durant el segon parcial ha estat força semblant: Les hongareses han seguit anotant amb certa facilitat i amb confiança, fins i tot en tirs ben defensats. Amb una diferència màxima de +17 punts, Surís demanava més duresa defensiva i un punt d’agressivitat a les seves jugadores. Al descans, un clar 42-21 confirmava la superioritat hongaresa fins al moment.

La segona meitat ha començat més travada, sense bona circulació per part de cap dels dos conjunts. Amb tot, la falta d’encert gironí -26% en tirs de camp- feia complicat escurçar distàncies amb un Sopron Basket molt més efectiu en aquesta faceta del joc. Al darrer quart s’hi ha arribat amb un 53-30.

La rauxa i l’orgull de les gironines ha arribat en els darrers minuts quan ha aconseguit no desconnectar-se tot i el resultat en contra, malgrat ja ha estat massa tard. Finalment, un 66-56 ha deixat palesa la dificultat d’aquestes últimes jornades de competició i l’exigència a la que estarà sotmesa l’equip si vol seguir viu a Europa.