L’equip manté el lideratge en una de les pistes més difícils (Valencia Basket 62 – 73 Spar Citylift Girona)

L’equip manté el lideratge en una de les pistes més difícils (Valencia Basket 62 – 73 Spar Citylift Girona)

Les gironines han sabut dominar el partit de principi a fi en un dels pavellons marcats en vermell en el calendari.

Valencia Basket 62 – 73 Spar Citylift Girona

Gran inici i gran primer període de l’Spar Citylift Girona a una plaça sempre exigent com és La Fonteta. Les jugadores d’Eric Surís han sabut interpretar la importància del partit per començar dominant en el joc i el marcador des del primer moment. Una Sonja Vasic molt encertada, amb 7 punts en els primers 10 minuts ha marcat la diferència, juntament amb una distribució de joc ràpida guiada per Laia Palau. Amb un 10-22, amb un triple sobre la botzina inclòs de Magali Mendy, s’ha tancat el primer quart.

Durant el segon període, les gironines han seguit amb la seva superioritat. Un València més despert, ha exigit més en defensa, però no ha aconseguit enganxar-se en el marcador. Un avantatge màxim de +15 servia per seguir liderant un partit amb un bon ritme anotador que ha arribat al descans amb un 26-39.

La reacció inicial a la represa de les valencianes ha estat potent; un parcial de 8-2 ha posat en alerta les jugadores de l’Spar CityliftVasic, responent un triple local, ha tornat al partit a les gironines en un tercer quart on s’han vist les forces més igualades amb un joc més intens i fluid per part de tots dos conjunts i que ha finalitzat amb un 45-58.

Sense massa canvis en la dinàmica del partit, i mantenint en tot moment les distàncies sobre l’equip de Rubén Burgos, les catalanes han sabut tancar en victòria el primer partit de la segona volta, en un dels pavellons marcats en vermell al principi de temporada. Un 62-73 que serveix per mantenir, una jornada més, la primera posició a la classificació.