L’equip recupera la victòria i l’encert a Logronyo (CD Promete 57 – 73 Spar Citylift Girona)

Les d’Eric Surís han sabut trencar el partit abans de la mitja part i endur-se el partit en una pista sempre complicada.

La igualtat ha estat la tònica dominant del primer quart. Un intercanvi de cops constant que deixava clar el bon estat de forma de les de La Rioja – que han guanyat 4 dels seus últims 5 partits-. A poc a poc les gironines han anat trobant la manera d’anotar i, amb dos triples seguits de Xargay i Araújo, amb el primer quart pràcticament, han obert escletxa per tancar el quart amb un 14-21.

Tot i la renda adquirida, les locals han sabut no perdre-li la cara al partit i s’han situat a només 2 punts a l’equador del segon període. Després d’un temps mort demanat per Eric Surís, s’ha aconseguit mantenir el control del partit a través de rotacions, atacs més llargs i encertats i tornant a la intensitat defensiva del primer quart. Al descans, un 29-41 marcava el camí de la victòria per a les catalanes.

Un molt bon inici de la segona part ha servit perquè l’Spar Citylift Girona es reafirmés amb la seva idea de trencar el partit aviat, situant l’avantatge als 20 punts. Un quart amb més encert, millor circulació i més idees en atac ha suposat una diferència ja insalvable per a Campus Promete.

La dinàmica del darrer temps no ha canviat, i la visita de l’equip a Logronyo ha suposat tornar al camí de la victòria gràcies a una victòria solvent per 57-73 en un pavelló gens fàcil.