L’EQUIP SUA DE VALENT PER SUPERAR EL BEMBIBRE (BEMBIBRE 48 – 67 SPAR GIRONA)

L’Spar Girona ha superat al Bembibre tot i les baixes d’última hora de Laia Palau i Julia Reisingerová.

Han hagut de passar tres quarts per veure de nou a l’Spar Girona posar-se per sobre en el marcador, i és que des del 0 a 2 inicial i el 13 a 18 del final del primer quart, el Bembibre ha dominat l’enfrontament gràcies a una bona pressió defensiva. Però finalment, després d’un parcial de 0 a 18 entre el final del tercer període i l’inici de l’últim, el nostre conjunt ha remuntat i sentenciat el partit. Gardner, Burke i Drammeh amb 15 punts cadascuna, han sigut les màximes anotadores del partit.

Tot i que l’Uni ha aconseguit la primera cistella del partit, la bona defensa inicial del Bembibre ha frenat el nostre moviment de pilota. A causa d’això, l’Spar ha fet el possible per filtrar la pilota a l’interior, tot i que els tirs han sigut errats. Aquesta situació l’ha aprofitada el Bembibre, que no ha perdonat des de la llarga distància (8 a 4). Per revertir la situació, les gironines han augmentat el ritme en defensa, aconseguint anotar en transicions ràpides gràcies a Burke i Binta (8 a 8). Amb la maquinària funcionant, l’Spar ha continuat fent sang gràcies, de nou, a les accions de Burke, Binta i un triple puntejat de Michaela (13 a 18).

Reacció del Bembibre

Cop d’autoritat del Bembibre en el segon quart. Les locals han sorprès la defensa de l’Uni amb un joc coral atrevit. Aquesta situació ha desconcertat a les nostres i les castellanes no han desaprofitat els espais del perímetre per castigar-nos, aconseguint remuntar i imposar el seu joc gràcies als 6 punts de Melgoza i Jakovina (29 a 23). Finalment, el talent individual de l’Spar ha passat factura a les locals i l’Uni ha retallat distàncies en el marcador, destacant les últimes cistelles de Rebekah Gardner (7 punts de l’americana, 33 a 30).

Parcial de 0 a 18

En la segona part, tot i un primer minut de molta pressió defensiva, el Bembibre ha tornat a sorprendre amb molt d’encert des de la llarga distància (39 a 32). Aquesta situació ha portat al nostre entrenador a demanar temps mort per frenar el ritme de les locals. Tot i que ha costat, després de molta insistencia l’Spar ha penetrat la defensa de les locals i, després d’un 2+1 de Burke, l’Spar Girona s’ha posat per davant en el marcador (des del 0 a 2 que l’Uni no es posava per davant, 41 a 42). Seguidament, les nostres jugadores han aprofitat la bona dinàmica per augmentar la renda, emportant-se el tercer quart per 41 a 48.

Només començar l’últim quart, les gironines han aprofitat el mal moment de les locals per sentenciar el partit gràcies a un ritme vertical i Binta, des de la llarga distància, ha confirmat el parcial de 0 a 18 (41 a 55). Amb el partit liquidat, les d’Alfred Julbe han desenvolupat un joc coral i la mateixa Drammeh ha tornat a castigar el Bembibre des de la línia de tres, ajudant a l’Uni a arribar a la seixantena de punts (48 a 67).