Les jugadores de l’Spar Girona participen en la campanya solidària de l’Espai Gironès

Les jugadores de l’Spar Girona participen en la campanya solidària de l’Espai Gironès

Fins ara ja s’han fet 7.000 donatius i tot el que es reculli es destinarà íntegrament a Càritas Girona

El festius 2 i 9 de gener el centre comercial estarà obert

Les jugadores de l’Spar Girona Laia Flores, Iho López i la recent fitxada Magali Mendy han participat avui a la campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès i s’han llançat pel tobogan instal·lat al pàrquing exterior. La campanya, que va començar el 2 de desembre, té un gran èxit de participació, amb un total fins ara de 7.000 donatius. Tot el que es reculli fins el 5 de gener (últim dia de la campanya) anirà destinat a Càritas Diocesana a Girona, amb l’objectiu de contribuir a fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19, que ha fet créixer molt la xifra de persones necessitades d’ajuda i amb risc d’exclusió social. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha agraït la participació de les jugadores de l’Uni Girona i la gran implicació dels clients de l’Espai. “El nostre objectiu és arribar als 10.000 donatius i esperem aconseguir-ho”, ha destacat.

Recordem que la campanya està apadrinada per Laia Palau, capitana de l’Uni Girona; i dels periodistes Maria Xinxó i Aleix Parisé. Es tracta de l’onzè any consecutiu que l’Espai Gironès porta a terme una campanya solidària de Nadal. Aquest any s’ha instal·lat una atracció al pàrquing exterior, concretament un tobogan de gel sintètic, i amb el lema Llança’t per Càritas, es pot viure aquesta experiència amb uns flotadors, comprant prèviament una fitxa al Punt d’Informació amb un donatiu mínim d’1 euro. L’horari per fer ús de l’atracció és de les 11 del matí a les 14h, i de les 16h a les 20h. Demà i el 5 de gener, l’horari serà de les 11 del matí fins a les 18h. Es tracta d’una atracció oberta a tothom que hi vulgui participar (els menors de 4 anys han d’anar acompanyats d’un adult). Encara que no s’utilitzi l’atracció es pot fer igualment un donatiu.

Els diners recollits aniran destinats a dos projectes: un de cobertura de necessitats bàsiques amb un servei per a les persones que no poden cobrir-les, per abastir d’aliments i productes higiènics. Aquesta iniciativa s’adreça a persones que viuen soles o a nuclis familiars que es troben en una situació econòmica precària. El segon projecte està destinat a la infància, joves i família, amb un servei d’intervenció educativa. Es tracta d’un projecte socioeducatiu de referència que ofereix un espai de relació, treball en valors i reforç escolar, amb la participació de les famílies i de forma coordinada amb tot l’entorn educatiu.

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès és propietat del fons inmobiliari de capital hausInvest del gestor d’actius alemany Commerz Real AG. Està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Nespresso, Levi’s, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i  Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i/o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Attachment