L’Spar Citylift Girona arranca la campanya d’abonaments 2019-2020

L’Spar Citylift Girona arranca la campanya d’abonaments 2019-2020

Sota l’eslògan “Unides a la història”, el club espera arribar a la xifra de 2.200 abonats en el seu retorn a l’Euroleague.

La temporada 2019-2020 no serà una temporada qualsevol. Tenim el gran repte de defensar el títol de lliga i, finalment, gràcies al suport de les institucions públiques, empreses privades i al vostre seguiment incondicional, hem aconseguit que el somni de poder competir a l’Euroleague, entre el 16 millors equips del continent, sigui una realitat.

És un orgull molt gran per a nosaltres, com a entitat, lluir el nom de la nostra ciutat a Europa i representar el bàsquet femení català a la màxima competició continental. És per això que la campanya d’abonats per a la temporada 2019-2020 s’inicia sota l’eslògan “Unides a la història” amb la intenció de fer partícips totes les parts implicades en l’equació que ens ha fet campiones de lliga: afició, patrocinadors i plantilla. Volem que en formeu part!

La campanya d’abonaments, que s’inicia avui 29 de maig amb el primer període exclusivament per a renovacions online, està pensada per acostar el bàsquet femení de primer nivell a tots els públics. Amb aquest objectiu el club ha preparat fins a 5 tarifes diferents: General, Sènior (per a majors de 65 anys), Infantil, Pack 4 i Familiar. L’atenció al públic per a tots aquells que ja siguin abonats i vulguin renovar el seu carnet, ho podran fer a partir del dia 10 de juny. Per a noves altes d’abonats, el període s’obrirà el 17 de juny.

L’abonament inclou tots els partits de Liga Dia i Euroleague Women, sumant així un mínim de 20 partits entre les dues fases regulars. També estaran inclosos els possibles play off d’ambdues competicions, el que suposa que el preu per partit en el cas de l’abonament general estarà al voltant dels 4 euros. Només queda exclòs de l’abonament el partit de la Supercopa d’Espanya.

Podeu consultar tota la informació sobre tarifes i condicions clicant aquí.

Attachment