L’Spar Citylift Girona guanya a Saragossa i aconsegueix l’accés a la seva quarta final de lliga consecutiva (44 – 57)

L’Spar Citylift Girona guanya a Saragossa i aconsegueix l’accés a la seva quarta final de lliga consecutiva (44 – 57)

cronica-semis2

El segon partit de l’eliminatòria de semifinals de la Lliga Dia enfrontava un Spar Citylift Girona amb confiança després de la victòria en el primer partit de la sèrie de semifinals. Dos equips que, com deia el tècnic Eric Surís a la prèvia, es coneixen sobradament i necessiten petits matisos per sorprendre el rival.

Primers minuts un pèl erràtics per part dels dos conjunts. L’anotació alta de diumenge passat a Fontajau ha semblat ser substituïda per atacs més estàtics i la falta d’encert en tirs relativament fàcils. Tot i això, la bona circulació de pilota de les jugadores exteriors han ajudat a mantenir l’equip per davant al marcador durant els primers compassos del partit.

El poc encert per les dues parts ha suposat tancar el primer període amb un curt 11 – 12 al marcador. Si el primer quart ha viscut dels atacs d’una Rosó Buch molt inspirada, el segon ho ha fet sota el comandament de Núria Martínez – un pèl condicionada avui per dues faltes comeses en els primers 5 minuts.

L’aspecte rebotejador ha tingut avui una lluita intensa entre Luci Pascua i Nadia Colhado, que s’ha decantat cap a la brasilera en els dos primers períodes, amb 5 i 8 rebots respectivament. Aquesta força interior ha permès recuperar diverses possessions perdudes durant els minuts de menys encerts de les gironines des de la línia de tres punts. El marcador al descans indicava un igualat 25 – 27, prometent així una segona meitat igualada que obligava a les jugadores de l’Spar CItylift Girona posar els cinc sentits per assolir el passi a les finals de la lliga.

A la represa el protagonisme se l’han emportat les jugadores interiors. Bona actuació sota cistella de Shante Evans, que ha sabut trobar espais des dels quatre metres i s’ha mostrat atrevida i amb recursos davant d’una defensa de les aragoneses que s’ha intensificat durant després del descans.

No ha estat fins al tercer quart que el partit no s’ha començat a trencar. Un triple de la capitana Rosó Buch ha culminat uns bons minuts de les visitants que han començat a anotar amb més fluïdesa en un partit on l’anotació ha anat molt cara.

L威而鋼
‘equip ha tingut clar que en una nit on els percentatges d’encert són més baixos de l’habitual, el partit s’havia de guanyar amb defenses intenses i amb un bon balanç defensiu. L’Spar Citylift ha sabut dominar la zona i minimitzar així l’encert de les grans anotadores exteriors que té MannFilter Stadium Casablanca.

Finalment l’equip ha tirat d’experiència per conservar l’avantatge – 44 – 57 final – i aconseguir el bitllet per a les finals, que començaran dijous vinent dia 26 a Salamanca i arribaran a Fontajau el proper diumenge dia 29 a les 19 hores.