L’Spar Citylift venç un Al-Qázeres molt batallador (Spar Citylift Girona 61 – 55 Nissan Al-Qázeres Extremadura)

L’equip, amb més rotacions de l’habitual, ha concretat la victòria en el tercer període.

El partit ha començat de forma encertada per part de tots dos conjunts. Al-Qázeres, malgrat arribar en l’avant penúltima posició de la taula, ha sortit amb empenta i decidit a marcar un ritme d’anotació alt. Ho ha aconseguí durant els primers minuts, però les bones defenses de les locals han pogut frenar l’atac extremeny per acabar el primer parcial amb un 17-15.

Els rebots estaven essent l’assignatura pendent  de l’Spar Citylift, que durant l’inici no ha pogut dominar de forma còmode la zona. El segon període ha destacat pel joc travat. La fluïdesa en atac de les locals ha topat amb la duresa dels contactes del rival. L’Uni, però, ha sabut sobreposar-se i arribar al descans amb un 31-22.

Uns grans minuts de l’equip al tercer quart han servit per recuperar sensacions mitjançant una bona circulació de pilota, trobant tirs alliberats i obrint una escletxa en el marcador per marxar al darrer període amb un marcador que indicava un 52- 38. Renda considerable per encarar uns últims minuts relativament tranquils.

Un bon parcial de les visitants ha posat emoció als minuts finals i han maquillat un resultat que, tot i el bon encert extremeny en el tir exterior, no ha perillat en cap moment. Finalment, un 61-55 ha servit per aconseguir la 18a victòria en lliga regular.