L’UNI DOMINA I JA ESTÀ EN ELS QUARTS DE L’EUROCUP WOMEN

L’Spar Girona, que ha fet els deures en el segon quart (37 a 18), no ha donat opció al Cadí La Seu (68 a 39). Les gironines han dominat des d’un bon començament, imposant-se en el retorn de Rebekah Gardner a Fontajau i mantenint la imbatibilitat a l’EuroCup Women. Amb aquest triomf, l’Uni jugarà els quarts de final de la competició europea.

Un començament prometedor
Bon inici de l’Spar Girona, intimidant sota cistella amb Tolo i Peña i des de la llarga distància amb Bertsch (7 a 2). El domini del rebot ofensiu ha permès a les gironines castigar a les urgellenques, però Melgoza, des de la personal, i Palma, amb un triple, han revertit la sitaució (7 a 8). Seguidament, les transicions d’Ainhoa i les finalitzacions de Bertsch han tornat a situar a les gironines al mapa (11 a 8). Rebekah Gardner ha encès Fontajau amb els seus primers punts i, tot i que Campisano ha retallat distàncies, una recuperació final de Bekah l’ha finalitzat Ainhoa per posar el + 5 (16 a 11).

Domini absolut
L’Spar s’ha recolzat amb Giedre Labuckiene per dominar l’inici del segon parcial (20 a 11). Seguidament, una altra transició d’Ainhoa ha tornat a caure en mans de Rebekah Gardner, que ha castigat sota cistella (22 a 11). Tot i que Ramette ha situat a les urgellenques a 10 punts (24 a 14), els triples de Peña i Parra i els punts de Magarity han trencat l’enfrontament i l’Spar s’ha situat a 19 punts a l’equador del partit (37 a 18).

El Cadí insisteix
El pas per vestidors ha frenat en sec el ritme de partit. Després de la insitencia, Marianna Tolo ha convertit els primers punts per l’Uni (41 a 18). Tot i que Morgan la seguit (43 a 18), un parcial de 0 a 6 del Cadí ha obligat a Íñiguez a demanar temps mort (43 a 24). Les correccions han tardat a fer efecte (43 a 26), però una gran jugada de Faustine l’ha finalitzat Magarity per frenar el parcial (45 a 26). No obstant això, les urgellenques han continuat imposant el seu ritme per tancar el quart per 47 a 31.

Els minuts d’Etxarri
Bair, que ha obert la llauna en l’últim quart, no ha pogut evitar les quatre accions consecutives d’Irati Etxarri, que ha castigat el seu exconjunt (54 a 33). En defensa, la navarresa també s’ha mostrat contundent, frenant els atacs del Cadí. Seguidament, Giedre s’ha sumat a la festa i Irati, de nou, ha continuat incrementat la seva renda (9 punts, 58 a 33). Amb la rotació, Bertsch ha anotat a plaer, augmentant la seva anotació (13 punts) i l’Spar s’ha acabat imposant per 68 a 39).