L’SPAR FA ELS DEURES ABANS DE L’ATURADA FIBA

Nova victòria a casa. Nova victòria contra el Cadí La Seu. L’Spar Girona ha dominat des de principi fins a final el derbi català, aconseguint un últim triomf abans de la finestra FIBA per 83 a 56. Rebekah Gardner, amb 14 punts, i Giedre Labuckiene, amb 13 punts, han estat les màximes anotadores de l’enfrontament.

El show de Gardner
Ho explicàvem en una altra crònica i ho afirmem en aquesta: els començaments de l’Spar són digne d’estudi. Una gran defensa, el joc interior de Tolo (4 punts) i l’agressivitat a cistella de Rebekah Gardner (7 punts) han diferenciat des d’un bon començament a les gironines, imposant un parcial d’ 11 a 2. Amb el temps mort, les urgellenques han aconseguit els primers punts amb una segona oportunitat de Palma i un tir de Brown (11 a 4). No obstant això, quan millor ha estat el Cadí millor ha estat Gardner, que amb un altre triple ha tornat a diferenciar a les d’Íñiguez. Seguidament, Giedre Labuckiene s’ha apuntat a la festa, imposant-se en ambdós costats de la pista (21 a 7).

Ambdós equips amb zomes
El pas per vestidors, ha accelerat la diferència en el marcador gràcies a dues accions consecutives de Bertsch i peña (25 a 7). Tot i el triple d’Ainhoa, un Cadí amb zona ha aconseguit retallar distàncies gràcies als punts de Pal,a (28 a 14). Amb el temps mort local (30 a 14), l’Uni ha canviat estratègia defensiva amb una zona, i tot i que Tolo i Mendy han perforat la cistella visitant, un triple de Palma, Soler i Brown ha tornat a situar les urgellenques a 14 punts (37 a 23).  Amb molts temps mort al tram final, les gironines han sortit victòrioses gràcies als punts des de la llarga distància, situant-se a 23 punts (triples de Faustine i Peña, 48 a 25).

Intercanvi constant
Amb el pas per vestidors, les urgellenques han sortit a pista amb la cinquena marxa posada, imposant un parcial de 0 a 8 (48 a 33). El temps mort d’Íñiguez ha reestructurat el nostre atac i Irati ha castigat en tres ocasions consecutives (54 a 36). Ambdós conjunts han jugat les seves cartes al llarg del tercer quart, intercanviant-se cistelles en tot moment i mantenint la diferència dels 20 punts al final del tercer quart (64 a 44).

Giedre capitana
Últim quart més mogut del previsible. Passats 4 minuts de l’últim assalt, Roberto Íñiguez ha estat castigat amb una segona tècnica i en conseqüència la seva expulsió. No obstant això, les gironines han mantingut el lideratge de l’enfrontament, amb punts vitals de Bertsch o Peña (71 a 49). Amb ganes de més, Giedre Labuckiene ha tornat a destacar en els dos costats de pista, aconseguint el punt número 80 de l’Uni (80 a 56). A només dos minuts pel final, Aina Cargol ha obtingut minuts de joc i l’Spar s’ha imposat per 83 a 56.