L’SPAR GIRONA COMENÇA A CARBURAR (SPAR GIRONA 77 – 52 ADVISORIA MATARÓ MARESME)

Les nostres jugadores ha tancat l’Stage de Camprodon amb victòria.

Sense Julia Reisingerová i Giedre Labuckiene -descans-, Júlia Soler ha començat de cinc titular. L’small ball de l’Spar Girona ha donat els primers fruits amb una cistella des de la mitja distància de Binta Drammeh i una bona entrada de Frida Eldebrink. Amb les sueques brillant en atac (7 a 0), l’Spar Girona ha augmentat la pressió defensiva i el bloc gironí ha recuperat tres pilotes consecutives, frustrant l’atac de les “visitants”. No ha estat fins al 7:13 que les de Mataró han anotat la primera des de la llarga distància. El primer avís del Maresme no ha aturat el ritme de l’Spar Girona, que amb les cistelles de Rebekah Gardner, el +1 Soler i l’assistència de Laia per Frida ha posat el +7 en el marcador. Amb un bon avantatge, el Mataró ha intentat aturar la velocitat de les nostres jugadores amb faltes personals. La gran beneficiada ha estat Laia Flores, amb un 4 de 4 des de la personal (18 a 9).

Els papers s’han intercanviat en l’inici del segon quart, i és que les nostres jugadores no han inaugurat la cistella fins al 7:35 -Laia Palau ha assistit sense mirar a Rebekah Gardner (21 a 14)-. Els errors ofensius han provocat una reacció del Mataró, que ha empatat el xoc en el 4:30 de partit (21 a 21). Amb l’empat de les visitants, les nostres jugadores s’han reactivat i han tornat a controlar el partit -tirs lliures de Berta Ribas, recuperació de Binta Drammeh i  entrada de Frida Eldebrink (27 a 22)-. Per controlar l’atac del Maresme, l’Spar Girona has sorprès les taronges amb la pressió a tota la pista, aconseguint recuperar un seguit de pilotes. D’aquestes recuperacions han sorgit les cistelles de Binta Drammeh i Frida Eldebrink, que ha anotat en l’últim segon (38 a 26).

La tornada a pista no ha frenat a l’Spar Girona. De fet, les nostres jugadores han desenvolupat el millor joc en l’inici del tercer quart, que amb un alley oop de Frida per Binta i sis punts seguits de Júlia Soler han encès el pavelló (48 a 28). Tot i un petit sospir de les visitants, dues cistelles consecutives de Flores des de la mitja distància i un eurostep de Binta Drammeh han posat el + 20 (54 a 34). Els dos últims minuts, el Mataró ha pressionat defensivament, aturant els nostres atacs (56 a 42).

Amb ganes de més, Laia Palau ha assistit a plaer a Binta per anotar la primera de l’últim quart. S’ha de destacar l’actuació de Drammeh, que no ha parat de treballar defensivament, aconseguint recuperar una pilota que ha acabat en mans de Júlia Soler (60 a 44). Tot i l’avantatge en el marcador, el bloc defensiu no s’ha desfet en cap moment. La gran beneficiada ha estat Rebekah Gardner, que ha anotat tres cistelles seguides al contraatac (70 a 49). Amb les visitants descol·locades per la gran ofensiva local, l’Spar s’ha imposat per 77 a 52.