L’SPAR GIRONA COMENÇA LA PRETEMPORADA

L’SPAR GIRONA COMENÇA LA PRETEMPORADA

Després d’un primer dia de revisions mèdiques, l’Uni ha començat aquest dimarts 22 d’agost la pretemporada. Tot i que Laura Antoja encara no disposa de Higgs (arriba dijous), Tolo (4 de setembre) i les dues jugadores WNBA, les jugadores Berta Pagès, Joanna García, Paula AcínLala Touré i Mama Sidiki Doumbia s’entrenen amb el primer equip. A part d’elles, Berta Ribas (lesionada) i l’Aina Cargol (tot just ha acabat l’europeu) seran les jugadores vinculades.

A més, Ygueravide, que va arribar ahir a la tarda, només hi serà una setmana. I és que la jugadora serà baixa fins al 10 de setembre a causa de l’Europeu 3×3. Un Europeu que també podria afectar la disponibilitat de Canella i Labuckiene amb el conjunt gironí (pendents de la convocatòria definitiva).

A causa d’aquesta inestabilitat, Laura Antoja ha valorat davant dels mitjans de comunicació que es planteja un “inici dur i molt difícil. A nivell de joc potser no agradarà tant, no estarem tan bé perquè no ens haurem cohesionat tant, però hem de començar a tot drap. No farem pallisses, però som l’Uni i haurem de guanyar des del primer moment. Llavors, quan hi siguem totes, hem de madurar, posar l’enfocament a créixer com a equip.

Un nou estil
“Vull jugar amb totes les jugadores i que la seva prioritat sigui el joc, que ho posarà tot a lloc. Hi ha gent amb un talent que et fa pressuposar que seran bàsiques, segur, però vull fer-ho d’una manera que totes ho siguin. Les necessito i tenim una plantilla on totes poden jugar, perquè fan les coses bé. Ens potenciarem per fer que les realment bones brillin, i això ens acostarà als llocs més alts. Sé que treballaran bé només amb els noms, i això és valuós”, ha destacat l’entrenadora.

Respecte a la temporada passada, Antoja considera que “l’Uni Girona és qui és i hi som. Que la temporada passada ens passa factura a nivell de credibilitat? Sí, però quan veiem si la plantilla dona de si i com capaços de generar un joc que provoqui respecte se’ns donarà per favorits. No em veig inferior a cap plantilla el dia d’avui, ens ho hem de guanyar. Venim d’una patacada forta i hem de reconstruir la nostra autoestima”.

Attachment