L’SPAR GIRONA ES FA GRAN CONTRA EL BAXI FERROL

Setena victòria de l’Uni a la LF Endesa. Les gironines, que han començat perdent el primer quart, han remuntat i han liquidat el partit al tercer quart, guanyant al Baxi Ferrol per  87 a 74. Regan Magarity ha estat la màxima anotadora del partit (21 punts), destacant els 19 punts d’Ainhoa (5 de 5 en triples) i els 13 de la Giedre Labuckiene (11 consecutius).

Ainhoa i els seus triples
Primera part magistral per l’espectador neutre que ha gaudit d’un bàsquet ofensiu a Fontajau. El joc coral inicial de l’Uni i el lideratge d’Ainhoa López, que ha estat letal des de la llarga distància (8 punts), han diferenciat a l’Spar (15 a 11), però els punts finals de Mestres i Selland han situat al Ferrol per davant (17 a 20). Amb pocs segons pel final, un contraatac de Canella ha portat a Magarity a anotar a plaer, tancant el quart amb un desavantatge de només 1 punt (19 a 20).

Al ritme de Giedre
Ja en el segon quart, l’Spar ha mantingut el ritme gràcies a Canella i Ainhoa López (29 a 28). Amb l’Uni per davant en el xoc, Giedre Labuckiene ha sorprès el Baxi, convertint-se en un mal de cap per les gallegues. La capitana ha dominat la zona, ha fet 11 punts i ha posat el +9 (11 punts, 40 a 31). Mendy, des de la personal, i Ainhoa López, des de la llarga distància, han tancat el quart (47 a 37).

Ni el cansament ni el pas per vestidors han pogut aturar el ritme vertical de l’Spar i a la segona part les gironines han tornat a  imposar el seu joc. Magarity ha respost sota cistella, Ainhoa ha convertit el seu cinquè triple, Bertsch s’ha sumat a la festa i els tirs lliures han mantingut el +20 (64 a 44). Tot i la diferència, Antoja ha demanat temps mort, però la dinàmica d’ambdós conjunts no ha canviat i l’Uni ha finalitzat els seus últims punts des de la línia personal (72 a 53).

Magarity i final
Amb molta diferència en el marcador, l’Spar Girona s’ha anat apagant a poc a poc i el Baxi ha aprofitat per maquillar el marcador (87 a 74). Un últim quart on Magarity ha sostingut a les gironines, aportant un total de 21 punts.