L’SPAR GIRONA PLANTA CARA FINS AL FINAL (SPAR GIRONA 61 – 63 PERFUMERÍAS AVENIDA)

Bona reacció de l’Spar Girona que ha acabat sense recompensa en les semifinals de la Supercopa (61 a 63). Tot i les baixes del nostre conjunt, l’Uni ha plantat cara en tot moment. Rebekah Gardner, amb 17 punts, Julia Reisingerová, amb 15 punts, i Binta Drammeh, amb 13, han sigut les gironines més destacades.

Tot i la falta d’encert inicial, ambdós equips han apostat pel joc interior per trencar la mala dinàmica; després de la primera cistella de Hof, Julia Reisingerová ha trencat la defensa del Perfumerías amb els seus moviments (2 a 4). Tot i els esforços del Perfumerías per avançar-se de nou, les nostres jugadores han incrementat el ritme ofensiu per augmentar l’avantatge i Binta DrammehAstou, Flores i Reisingerová no han perdonat (15 a 11). No obstant això, el Perfumerías Avenida sempre ha estat a prop del nostre conjunt i amb el seu joc totalment focalitzat a l’interior, les de Salamanca han empatat el partit a 15 mitjançant Evans i Fasoula. Tot i la intensitat dels dos equips, l’Spar Girona s’ha emportat el primer quart gràcies a dos tirs lliures de Rebekah Gardner (17 a 16).

Amb ganes de continuar sumant, l’Uni ha elaborat una gran jugada que ha acabat en mans de Soler, que des de l’exterior no ha perdonat (20 a 16). Una cistella que ha ocasionat un canvi en el partit; l’Uni Girona ha imposat el seu ritme amb un joc col·lectiu ràpid i Gardner no ha perdonat les seves ocasions (24 a 16). Tot i el temps mort de l’Avenida, les nostres jugadores han incrementat la pressió defensiva i Laia Flores i una assistència de Binta per Soler han posat el +13. No obstant això, la insistència del Perfumerías ha tornat a donar resultats, ambdós conjunts han intercanviat els papers i amb les cistelles de Hof i Rodríguez les de Salamanca han empatat el xoc a 29. Finalment, un bon moviment de Giedre Labuckiene ha trencat el parcial negatiu i les nostres jugadores s’han imposat en el segon quart per 31 a 29.

En la represa, les nostres jugadores han atacat primer amb una gran entrada de Rebekah i un contraatac de Flores per Reisingerová (35 a 29). El segon assalt se l’ha emportat el Perfumerías, que amb cinc cistelles consecutives en transicions ofensives ràpides ha tornat a posicionar-se per davant del marcador (35 a 40). La pausa d’Alfred Julbe ha donat els seus fruits i en un atac molt treballat de l’Uni Binta no ha perdonat des de la llarga distància (37 a 40). Però tot i la bona feina de les nostres jugadores, la pilota no ha volgut entrar i el partit s’ha estancat sense moviment en el marcador. No ha estat fins a una gran passada de Binta per Flores que l’Spar Girona ha tornat a entrar en el partit. Seguidament, el joc individual de Rebekah Gardner ha empatat el xoc a 43. A falta d’un minut, ambdós conjunts han intercanviat cistelles i l’Avenida ha dominat el tercer quart per només un punt (47 a 48).

Amb Reisingerová de nou en el parquet, l’Uni s’ha tornat a avançar en el marcador en el tram inicial de l’últim quart. Un avantatge que ha durat només un atac, i és que Evans no ha perdonat des de la personal (49 a 50). De nou, els nervis de les semifinals han fet presència i ambdós conjunts s’han encallat en el marcador. I de la falta d’encert als dos triples consecutius de Vilaró, que amb el 49 a 58 han obligat el nostre entrenador a aturar l’enfrontament. La reacció de les nostres jugadores ha arribat en el tram final de partit, i de la cistella de Reisingerová i del triple de Rebekah, el Perfumerías Avenida s’ha vist obligat a demanar temps mort (56 a 60). Sense rendir-se, les nostres jugadores han posat la directa i un altre triple de Rebekah i una cistella de Giedre -després d’aconseguir el rebot-, l’Uni ha empatat el xoc a 61. Amb els dos tirs lliures finals de les de Salamanca, l’Spar Girona ha fet esforços per encestar l’última cistella del partit. No obstant això, la bona defensa del Perfumerías ho ha impedit (61 a 63).