L’SPAR GIRONA SUPERA A L’IDK EUSKOTREN EN EL RETORN A FONTAJAU (SPAR GIRONA 80 – 70 IDK EUSKOTREN)

L’SPAR GIRONA SUPERA A L’IDK EUSKOTREN EN EL RETORN A FONTAJAU (SPAR GIRONA 80 – 70 IDK EUSKOTREN)

Gairebé 3.000 espectadors han gaudit del bon triomf de l’Uni Girona contra l’IDK Euskotren. Des del primer quart, les nostres jugadores han imposat un ritme de partit vertical que ha superat la pressió defensiva de les visitants, aconseguint una nova victòria per 80 a 70.

Inici de partit lent a Fontajau. Ambdós conjunts han jugat les seves primeres cartes en defensa, i és que tant l’IDK com l’Spar no han pogut imposar un ritme de partit definitori. Sense poder jugar col·lectivament, els primers atacs de l’Uni han passat per la mà de Gardner. L’americana, com és costum, no ha desaprofitat les ocasions per avançar a l’Spar en el marcador (11 a 7). El temps mort de l’IDK ha sigut positiu per l’Uni, que ha millorat les transicions ofensives i des de la llarga distància Frida Eldebrink ha castigat a les visitants (17 a 10). Amb diferència en el marcador, les nostres jugadores han continuat pressionant en defensa, evitant una remuntada de l’Ibaeta i anotant els contraatacs (29 a 10).

Segon quart i guió calcat al del primer període, i és que les defenses s’han imposat en el tram inicial. Aquesta situació l’ha aprofitat l’IDK, que ham un parcial de 0 a 8 s’ha aproximat en el marcador (28 a 16). El temps mort d’Alfred Julbe no ha frenat a les visitants, que mitjançant Coulibaly s’han situat a només 7 punts. No ha estat fins al 5:15 que l’Uni ha pogut anotar des de la personal. Els punts de Flores han motivat a la base, que ha agafat responsabilitat i en l’acció següent no ha perdonat des de la mitja. Amb l’Uni Girona un altre cop en el partit, una assistència de Reisingerová per Burke ha augmentat la diferència (34 a 21). A diferència de l’Ibaeta, que ha retallat distàncies des de la llarga distància, l’Uni Girona ha concentrat els atacs amb entrades a cistella, imposant-se per 42 a 28.

I si els inicis dels dos primers quarts el ritme havia estat apagat per les defenses, canvi total en la represa. Burke, afinada des de la línia de tres, ha castigat a l’IDK. El show de l’americana ha motivat a la seva companya, Gardner, que ha aportat velocitat en el joc de l’Uni, anotant dues entrades seguides (52 a 32). Si les americanes han sostingut el ritme ofensiu de les gironines, l’IDK ha mantingut la diferència de 20 punts gràcies a l’aportació de Coulibaly i España (11 i 19 punts respectivament, 56 a 36). Finalment, l’Spar s’ha fet amb el tercer quart gràcies a un bon final de Burke, Giedre i Reisingerová, que han dominat el tir des de la mitja distància (65 a 46).

Amb ganes de canviar el marcador, l’IDK ha pressionat en atac per aproximar-se, penetrant la defensa de l’Spar amb un joc coral (parcial de 2 a 10, 67 a 56). Per canviar la dinàmica, les nostres han aprofitat l’altura a la zona de Reisingerová i seguidament, amb l’Ibaeta tocat, l’Spar Girona ha castigat els errors de les visitants amb contraatacs de Rebekah Gardner i Kennedy Burke (76 a 58). Amb diferència en el marcador, l’IDK ha fet esforços per tornar a entrar al partit i gràcies al joc col·lectiu han aconseguit aproximar-se en el marcador (76 a 68). No obstant això, la pressió defensiva de les nostres jugadores en el tram final de partit ha tornat a ser clau i les d’Alfred Julbe s’han imposat per 80 a 70.

 

Attachment