L’SPAR NO FALLA A CASA CONTRA EL BEMBIBRE

Nova victòria de l’Uni Girona a casa contra el cuer de la classificació: el Bembibre. Les gironines no han donat opció a les visitants en cap moment, imposant-se a Fontajau per un contundent 90 a 57. Marianna Tolo, amb 21 punts, i Regan Magarity, amb 19, han sigut les màximes anotadores del partit.

Tot i els triples inicials de Mendy, un Bembibre confiat gràcies al joc coral de les visitants ha portat al Bembibre a aproximar-se en el marcador (13 a 11). Amb el temps mort de Roberto, l’Spar Girona ha focalitzat els atacs a sota cistella on Tolo s’ha fet gran (11 punts), diferenciant a les gironines en el xoc (24 a 15).

El canvi de quarts ha mantingut la dinàmica ofensiva en ambdós costats de pista, destacant la participació de Magarity (10 punts) i els punts de Martin. Tot i la diferència (34 a 20), els punts d’Otto han situat a les visitants a 8 punts (39 a 27). De nou, amb un altre temps mort del nostre entrenador, l’Uni ha millorat amb tres cistelles consecutives (Tolo, Mendy i tirs lliures de Bertsch, 43 a 29), tot i que els punts finals d’Otto, intractable en el segon quart amb 15 punts, les ha situat a només 10 punts (43 a 23).

Les instruccions de la mitja part han canviat radicalment a l’Uni, que amb un joc ofensiu més directe han castigat amb claredat al Bembibre (49 a 33). El temps mort visitant no ha evitat el nostre joc coral i Tolo, Magarity i Canella han situat a les gironines a 20 punts (60 a 40). Seguidament, els triples de Mendy i Ainhoa i els punts de Bertsch i Magarity han posat el 72 a 45.

En l’últim quart, Morgan Bertsch s’ha sumat al festival ofensiu de l’Spar (12 punts). A més, l’encert des de la llarga distància (Mendy i Loz) i l’encert de Marianna Tolo ens ha portat a dominar també l’últim quart, imposant-nos per un contundent 90 a 57 a Fontajau.