L’SPAR RECUPERA SENSACIONS A FONTAJAU (SPAR GIRONA 93 – 68 ARASKI)

Partit impecable de l’Spar Girona, que després de caure en dues jornades consecutives ha recuperat sensacions a Fontajau. I és que tot un inici igualat d’ambdós conjunts, l’Spar Girona ha posat la directa en el tercer quart gràcies a quatre cistelles consecutives de Gardner, imposant-se al Kutxabank per 93 a 68.

Inici contundent de l’Araski, que ha aprofitat el seu potencial físic per dominar el primer compàs de partit (5 a 8). No obstant això, amb el pas dels minuts l’Uni ha imposat el seu estil de joc gràcies a la bona pressió defensiva, destacant l’encert a cistella de Burke i Frida (10 punts i 5 respectivament, 17 a 10). Amb la nostra unitat defensant contundentment la zona, les basques han buscat alternatives ofensives, trobant una via d’aproximació des de la llarga distància i des de la personal (triple de Zec, 19 a 17). Tot i la insistència visitant, una inspirada Binta Drammeh ha castigat l’espai de l’Araski, imposant un parcial de 6 a 0 (26 a 21).

Dounge i Zec no han desaprofitat les dues primeres ocasions per aproximar de nou al Kutxabank. Però igual que al primer quart, amb el pas dels minuts l’Uni ha tornat a trobar el seu estil amb una Laia Palau que ha controlat els ‘tempos’ i ha fet gaudir Fontajau amb la seva màgia (38 a 33). Tot i que el temps mort de l’Araski ha tornat a situar a les basques en el mapa, amb Dongue dominant la pintura, un triple final de Julia Reisingerová ha posat el +6 (43 a 37).

En la represa, ambdós equips han intensificat el ritme ofensiu per intentar sorprendre i, en conseqüència, hi ha hagut un intercanvi constant de cistelles, destacant les accions de Laia Palau, Burke i Reisingerová (49 a 43). Amb ganes de més, Rebekah Gardner ha fet acte de presència amb un estil vertical. I és que quatre cistelles consecutives de l’americana han posat el +12 en el marcador (57 a 45). La pausa no ha frenat el moment dolç de la jugadora, que amb un coast to coast ha castigat a l’Araski (60 a 45). Tot i que el ritme s’ha reduït al tram final del tercer quart, els punts finals de Flores i Rebekah han imposat el +15 (68 a 53).

Tot i l’avantatge en l’inici de l’últim assalt, les nostres jugadores han continuat mostrant una gran actitud en defensa. De nou, aquesta pressió defensiva s’ha vist recompensada en atac (cistelles de Laia i Binta, 72 a 53). El temps mort de l’Araski no ha frenat a les nostres, i Kennedy Burke, amb dues cistelles consecutives, ha castigat al Kutxabank (77 a 53). Amb el partit més que liquidat, les gironines no han abaixat els braços en cap moment, aconseguint la victòria per 93 a 68.