L’Spar torna a guanyar a la LF Endesa

L’Spar Girona s’ha retrobat amb la victòria a la pista de l’Ensino Lugo. Tot i una primera part on les locals han seguit el nostre ritme ofensiu, en la segona les nostres han canviat radicalment la dinàmica de l’enfrontament gràcies a una Rebekah Gardner estratosfèrica (24 punts), ajudant a l’Uni a aconseguir la victòria per 58 a 72.

Amb Bankolé en el cinc inicial, l’Spar Girona ha proposat un joc vertical i directe de cara a cistella. De fet, aquesta intensitat ha portat a l’Spar a tenir diferents oportunitats des de la línia personal, aprofitant els tirs per distanciar-se en el marcador. Tot i la bona dinàmica gironina, Olaeta s’ha fet amb el ritme ofensiu local, situant al Lugo a només 1 punt (10 a 11). Una situació en què les nostres han resolt a la perfecció, imposant un parcial de 0 a 7 per tornar a avantatjar a les nostres (triple Faustine, 10 a 18). Finalment, Prieto ha retallat gràcies a l’encert des de la llarga distància (14 a 18).

Empat psicològic
Ja en el segon assalt, la cistella d’Ivanovic que ha situat a l’Ensino a només dos punts, però l’Spar Girona ha utilitzat les seves americanes per agafar un altre impuls en el marcador, proposant un joc més coral. A més, els punts des de la personal han tornat a ser diferencials (22 a 30). De nou, amb minuts pel final, Olaeta s’ha fet amb la direcció del joc, ajudant al seu conjunt a iniciar una petita remuntada i Roundrtree i Aliaga han situat a l’Ensino a només 4 punts (28 a 32). Quan tot semblava que el segon parcial acabaria amb un petit avantatge per l’UniGiedre ha sorprès des de la llarga distància i ha certificat el 31 a 36.

El millor Spar Girona
El pas per vestidors ha canviat radicalment la imatge de les nostres i una Rebekah Gardner brillant ha castigat les esquenes del conjunt local gràcies a la seva velocitat, imposant un parcial de 0 a 11 en el marcador (16 punts de l’americana, 33 a 47). Amb el temps mort local, Aliaga i Ginzo han tornat a canviar la imatge ofensiva del Lugo, situant el seu conjunt a deu punts (41 a 51). A més, en aquest període, Ornella Bankolé ha caigut lesionada, castigant la rotació de Bernat Canut.

A l’inici del darrer quart, Gardner ha fet dues cistelles consecutives i ha assistit a Giedre per diferenciar més a les gironines (43 a 57). Tot i que Aliaga ha reviscut les aspiracions locals, Sykes ha aprofitat la seva diferència física per frenar l’intent de remuntada local. Però de tanta insistència, Prieto i Roundtree han avisat a les de Canut a falta de quatre minuts (56 a 67). El temps mort del nostre entrenador ha frenat el ritme de partit i Gardner ha sentenciat el xoc amb un 2+1 (58 a 72).