L’UNI CAU A CALONGE CONTRA EL LATTES MONTPELLIER

L’Spar Girona ha començat la pretemporada amb derrota. Amb poca rotació, les franceses han aconseguit apoderar-se del control de l’enfrontament des del segon quart, dominant gràcies a l’encert exterior de Van Loo i el físic de Badiane, imposant-se per 78 a 92.

Amb ambdós conjunts barallant-se per imposar el seu ritme, l’Spar ha aconseguit dominar gran part del primer quart gràcies als triples de Faustine Parra i Marta Canella (final primer quart, 21 a 21). El potencial ofensiu francès, que ha tardat a despertar, ha aparegut en el pitjor moment de les nostres a pista, i Badiane i Van Loo han diferenciat al Lattes en el segon parcial (27 a 38). El temps mort d’威而鋼
marError”>Antoja ha igualat intensitats en el xoc i Lala ha tancat la primera part amb una cistella a dins la zona (37 a 47).

El pas per vestidors ha reactivat a les gironines, aproximant-se a només 5 punts gràcies a Magarity i Canella. Tot i la bona dinàmica de les d’Antoja, la realitat ha estat una altra: cada cop que l’Uni ha obtingut un bon parcial, el Lattes l’ha trencat gràcies als punts de Badiane i Van Loo. Amb poca rotació, el BLMA ha trencat el partit. A més, a la festa ofensiva del Montpellier se li ha sumat Migna Touré, ajudant les franceses a dominar l’enfrontament (78 a 92).