L’UNI CONSUMA LA SEGONA DERROTA A LA LFENDESA (CAMPUS PROMETE 68 – 46 SPAR GIRONA)

L’Spar Girona ha perdut en la visita al Palacio de los Deportes de La Rioja per un marcador final de 68 a 46. Geldof ha liderat el segon triomf del Campus Promete a la LFendesa amb 17 punts. Per part de les gironines, Kennedy Burke ha sigut la jugadora amb més anotació (14 punts).

En el primer tram de partit, el Campus Promete ha aprofitat els espais per imposar un parcial de 5 a 0 -triple de Nogic i entrada de Geldof-. Els tirs anotats per Rebekah Gardner no han frenat el ritme ofensiu de les locals, que en els primers tres minuts han dominat el marcador per 10 a 2. La pausa d’Alfred Julbe ha servit per frenar el joc de les de Logronyo durant uns minuts. No obstant això, els nostres atacs no han acabat amb cistella gràcies a la bona defensa. Finalment, el triple d’Alarcon ha despertat el joc de l’Un, i gràcies a un 0 a 5 liderat per Burke hem retallat distàncies en el marcador (17 a 10).

La bona feina feta en el joc interior ha obligat a les locals a canviar les opcions d’atac. Estebas, alliberada a l’exterior, no ha perdonat la seva oportunitat de tres. No ha estat fins al 7:30 que Labuckiene, amb una gran entrada, ha trencat la defensa del Promete (22 a 12). Tot i les intencions de les nostres jugadores, el Campus ha continuat recolzant-se des de la llarga distància (6 de 14 en T3, 30 a 12). Amb només 6 punts en el segon quart, les locals ens han dominat per 35 a 16.

Amb la idea de canviar la dinàmica del partit, l’Spar Girona ha avançat línies en la pressió per dificultar el joc de les locals. De seguida, Rebekah Gardner ha encetat el tercer quart des de la línia de tres. Seguidament, Binta ha anotat en un bon contraatac (35 a 21). Les recuperacions en defensa han canviat el partit totalment i l’Spar Girona ha dominat els primers cinc minuts del tercer període (42 a 30). No obstant això, aquesta mateixa aposta defensiva ha portat al Campus Promete a tenir més espais per atacar la zona i han tancat el tercer quart amb un +17 (51 a 34).

Amb un avantatge contundent, les de Logronyo ha seguit atacant sota cistella, aprofitant els espais per la pressió de l’Uni per imposar-se per 68 a 46.