L’UNI SUA DE VALENT PER SUPERAR AL CELTA

El Celta ha estat un mal de cap per a l’Spar Girona. Les de Laura Antoja han hagut que fer un últim quart gairebé perfecte per emportar-se la victòria de terres gallegues, imposant-se per 75 a 84 gràcies als punts de Magarity i Bertsch (22 punts i 15 punts respectivament) i l’associació final Peña – Labuckiene.

De tots els colors
Amb el Celta bloquejant els tres primers atacs de l’Uni, les de Laura Antoja han trobat els primers punts amb les transicions ofensives (Bertsch i Canella, 2 a 4). Aquestes transicions han ocasionat espais a la defensa de les gallegyes i Ygueravide i Mendy han anotat a plaer des de la llarga distància (8 a 14). Amb els canvis, l’Spar ha dominat en altura i ha imposat el +12 (punts de Labuckiene, Ainhoa i Magarity, 8 a 20). El temps mort local ha tingut efecte i el Celta ha entrat de nou al partit gràcies a dos triples consecutius de Senosiain (16 a 22).

Magarity i Bertsch com a protagonistes
Amb la mà calenta, Senosiain ha tornat a castigar des de la llarga distància, encomanant aquesta energia a les seves companyes (23 a 26). No obstant això, la pressió del Celta no ha intimidat a les nostres i un parcial de 0 a 10 ha diferenciat a les nostres (23 a 33). Amb minuts al davant, les de Vigo han escorçat diferències gràcies als punts des de la personal i llarga distància (5/13), tot i que Bertsch i Magarity (10 i 14 punts respectivament) i els últims atacs d’Ainhoa López han mantingut l’avantatge (37 a 48).

Les gallegues dins del partit gràcies al 21 a 16
El Celta ha aprofitat els dos primers minuts del tercer quart per sorprendre a l’Uni, situant-se a només 5 punts gràcies als contraatacs, obligant a Antoja a aturar el xoc (43 a 48). Amb la pausa, Magarity ha fet el possible per distanciar a les gironines, però Trahan Davis i Musa han revertit la situació i han situat al Celta per davant el marcador per primera vegada (56 a 55). De nou, Antoja ha aturat el partit i les gironines han recuperat terreny gràcies als punts des de la línia personal i un triple sobre la botzina de Laura Peña (58 a 64).

La direcció de Peña
Ja en l’últim quart, Prats ha encès Navia amb dues accions consecutives (63 a 66), però Bertsch i Canella han frenat en sec el ritme de les de Vigo, obligant l’entrenador local a demanar temps mort (65 a 74). L’associació final Peña – Labuckiene ha acabat de sentenciar el xoc i l’Uni s’ha apoderat de la victòria per 75 a 84.