L’UNI SUPERA AL CADÍ EN UN DERBI BRILLANT

48 hores més tard, l’Spar Girona ha tornat a disputar un nou enfrontament. Aquest cop, i amb el canvi de pavelló, el Cadí La Seu ha estat a punt d’emportar-se la victòria, però una gran reacció defensiva final ha donat la victòria a les nostres (67 a 57). Rebekah Gardner ha estat la màxima anotadora gironina, amb 16 punts, secundada per una brillant Tolo (15 punts i 22 de valoració).

Al ritme de les americanes
Ambdós conjunts han intentat dominar el derbi atacant des de sota la cistella. De fet, Tolo ha posat el primer el 4 a 0, però Tunstull ha empatat ràpidament el partit. L’Uni, molt còmode al Palau, ha aprofitat el debut de Sykes per incrementar l’avantatge i les gironines s’han diferenciat en el marcador gràcies al joc vertical de les dues americanes (punts de Sykes i Rebekah, 14 a 4). El temps mort d’Acero ha reviscut les aspiracions urgellenques que mitjançant Watts (triple i entrada final) han tornat al partit (22 a 15).

El Cadí, amb molta guerra
El canvi de quart ha reafirmat les intencions del Cadí La Seu i les visitants han empatat el xoc a 22 gràcies al joc vertical de Watts. Tot i que el temps mort ha ajudat a l’Spar a refer-se mitjançant un triple de Faustine, el Sedis ha continuat pressionant i una cistella de Raventós ha avançat per primera vegada a La Seu (25 a 26). El partit ha continuat amb ambdós equips intercanviant-se cistelles constantment, on per part nostra ha destacat Rebekah Gardner. No obstant això, amb una cistella de Brotons el nostre entrenador ha parat el joc (33 a 32), però el Sedís ha aprofitat el bon moment de Bahí per emportar-se el segon quart (entrada i triple, 33 a 37).

La defensa fa equip
El pas per vestidors ha anat genial a les nostres, que han impartit una classe magistral defensiva per frenar contundentment l’ofensiva visitant. D’aquesta manera, i a poc a poc, les gironines han proposat un bon joc coral per revertir la situació (43 a 39). El temps mort d’Acero ha tornat a canviar el partit i el Cadí ha tornat a entrar en el xoc, però els punts finals d’AraújoMurphy i Sykes (des de la personal) han posat el +4 (49 a 45).

Complicat, però endavant
Ja en l’últim quart, el Cadí ha tornat a sorprendre el bloc gironí i en un tres i no res, les visitants s’han imposat en el marcador (49 a 53). El temps mort de Bernat Canut ha portat a l’equip a reaccionar d’una manera brillant, i gràcies a la bona defensa l’Spar ha capgirat el marcador (empat de Murphy i Araújo, 55 a 55). Amb ganes de més, la capitana ha avançat definitivament a les nostres, i en els nervis finals l’Uni ha tornat a sortir victoriós gràcies a una Tolo impecable (67 a 57)