MARÍA ARAÚJO RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

MARÍA ARAÚJO RENOVA AMB L’SPAR GIRONA

La segona capitana podria defensar la samarreta de l’Uni fins a la temporada 22-23.

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb María Araújo perquè la gallega segueixi vestint la samarreta de l’equip. L’ala pivot firma un contracte d’una temporada amb una altra opcional per ambdues parts.

Araújo, de 23 anys, es va lesionar de gravetat el passat mes de març. Abans de la lesió, la jugadora va fer una mitjana 8,8 punts i 7,9 rebots per partit a la Lliga Femenina Endesa, mentre que a l’Euroleague Women va destacar amb 10,4 punts i 6,2 rebots per partit.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, ha valorat la renovació: “Des del primer moment de la seva lesió li vam dir que es podia recuperar tranquil·lament a Girona. Teníem la voluntat de fer un nou contracte que li donés aquesta estabilitat per encarar la recuperació. Aquest contracte serà un 1+1, amb aquest segon any opcional per ambdues parts. Estem molt contents que la María segueixi formant part de l’Uni Girona”.

Per altra banda, María Araújo està motivada per recuperar-se i tornar a jugar a Fontajau: “Estic molt contenta d’anunciar que ens tornarem a veure a Fontajau. Ja sabeu que encara em falta una mica per tornar a jugar, però amb la vostra companyia serà molt més senzill”.

Amb la renovació de la segona capitana, l’Uni Girona ja té dotze noms confirmats: Júlia Soler, Júlia Reisingerova, Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Laia Flores, Laia Palau, Iho López, K. Burke, Binta Drammeh, Rebekah Gardner, Michaela Onyenwere i María Araújo.

Attachment