Més de 3.000 entrades venudes pel clàssic.

Més de 3.000 entrades venudes pel clàssic.

L’Spar Citylif Girona – Perfumerías Avenida de diumenge vinent apunta a ple absolut

La venda d’entrades pel partit més important de l’any a Fontajau en competició regular està sent impecable. L’afició està demostrant, una vegada més, el seu compromís amb el club.


El dijous passat es va confirmar que l’escenari del clàssic seria Fontajau, i avui, comptant els abonats, hi ha més de 3.000 seients ocupats. Quan falta una setmana justa perquè arribi el dia resten poc més de 1.000 entrades per acompanyar a l’equip a la victòria en el tram més complicat de l’any.


En un període de temps molt curt, l’Ajuntament de Girona ha pogut trobar un parquet provisional perquè a Fontajau s’hi pugui gaudir de bàsquet de primer nivell una altra vegada després dels dos partits jugats al Pavelló de Palau a causa de la gran inundació pel pas del temporal Glòria.


Els últims precedents de l’Spar Citylift Girona contra el Perfumerías Avenida acompanyen a aconseguir l’èpica. Els tres darrers partits al fortí de Fontajau contra les actuals líders de la lliga han acabat amb victòria gironina. Dos d’ells, a més, tenen gran transcendència dins el club. El dia cinc de maig es va guanyar la lliga a casa per un 73 a 65. Quatre mesos després, les noies d’Eric Surís es van emportar la Supercopa d’Espanya per un ajustat 82 a 80 contra el conjunt castellà. Aquesta ratxa particular de victòries es va iniciar el setze de desembre de 2018 on una diferència de vint-i-sis punts va servir perquè les nostres donessin un cop de puny sobre la taula.


Des del club, animem a tothom a venir de vermell per donar suport a l’equip el diumenge. Som-hi Uni!

Attachment