MULTIVERD, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

MULTIVERD, NOU PATROCINADOR DE L’SPAR GIRONA

Multiverd, empresa que ofereix els seus serveis integrals de disseny d’exteriors a clients que busquen un espai estètic i funcional, ha arribat a un acord amb l’Uni Girona per convertir-se en patrocinador de l’equip.

A l’acte de signatura hi ha assistit, per part de Multiverd, Miquel García, CEO de l’empresa. Per part de l’Spar Girona, les jugadores del primer equip i l’staff tècnic.

“Multiverd aposta per l’esport femení. Ens sentim molt identificats amb els valors del club i volem ajudar-lo en tot el possible. Esperem que sigui una gran temporada per ambdues parts”, ha valorat Miquel García.

Per la nostra part, volem agrair a Multiverd el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Sobre MULTIVERD
Multiverd ofereix els seus serveis integrals de disseny d’exteriors a clients que busquen un espai estètic i funcional.

Som distribuïdors de gespa artificial nacional i fem instal·lacions professionals particulars, industrials i esportives de grans dimensions.

Estudiem l’espai de treball, analitzant les necessitats i els desitjos del client. Tots els detalls compten i en som conscients, per això treballem de forma personalitzada.

Realitzem obres per tota Catalunya com a experts en tancaments perimetrals, treballs de fusta natural i sintètica, tarimes, pèrgoles i construccions amb diversos materials tecnològics.

Attachment