Nadia Colhado: La força interior de l’Spar Citylift

Nadia Colhado: La força interior de l’Spar Citylift

Nadia Colhado completa l'equipLa pivot brasilera Nadia Colhado (Marialva, 1989) ha fet el primer entrenament amb l’Spar Citylift Girona i el resultat de les proves fetes ahir va ser satisfactori segons el metge del club. Per tant avui ja està a disposició del tècnic per poder seguir amb el procés de recuperació i posada a punt. El club no es marca cap plaç definitiu i ho anirà monitoritzant de molt aprop cada dia.

Colhado serà una de les referents de l’Uni Girona per a la nova temporada i és una jugadora que arriba per demostrar la seva potència, qualitat i força sota l’anella (1,93 cm). Amb la seva arribada al conjunt gironí, la plantilla ja es dóna per tancada. La seva aportació pot ser bàsica per marcar les diferències i ajudar a l’equip “a guanyar títols”. L’MVP de la lliga passada (amb IDK Gipuzkoa) arriba molt contenta i amb moltes ganes de ser campiona. “Vull ajudar molt l’equip i és amb el que penso ara mateix, anar pas a pas i millorar. Vull arribar als partits importants i guanyar-los”, destaca.

Colhado ha fet el primer entrenament sota les ordres d’Èric Surís i ja anirà progressant amb l’equip, a mida que s’acabi de recuperar de la seva lesió a la mà esquerra (va ser operada al Brasil). “És una jugadora que pot aportar molt i ha de fer molta feina en el joc interior. Ara només queda treballar i arribar el millor possible a la Supercopa (contra Perfumerías Avenida) i l’Open Day (l’inici de lliga del 30 de setembre)”, comenta Surís. De moment, l’entrada de Colhado a l’Uni Girona anirà en funció de cop es trobi de la lesió a la mà i, per tant, no es confirma si ja debutarà diumenge a la final de la Lliga Catalana contra el Cadí-la Seu.

La trajectòria d’aquesta pivot internacional amb el Brasil és Santo André (2011-12); São José (2012-13); Sport Recife (2013-14); Atlanta Dream (2014-15); São José (2014-15); Sampaio Basquete (2015-16); IDK Gipuzkoa (2016-17); Indiana Fever (2017).