Noe i Uni seguiran endavant junts

noerenovaCom heu pogut saber amb les últimes notícies, des de l’UNI GIRONA CB hem decidit aturar la planificació de la temporada 2016 – 2017 fins a saber i valorar els suports que rebrem de SPAR, de CITYLIFT, dels diferents patrocinadors i institucions. Però avui, no ens n’hem pogut estar de comunicar-nos amb vosaltres i d’explicar-vos aquesta història que a nosaltres ens omple d’orgull, ens dóna forces i ens anima a continuar endavant.

Com bé sabeu, dissabte passat, els diferents mitjans de comunicació de les nostres comarques es feien ressò d’una trobada que, a parer seu, posava en qüestió la viabilitat i el projecte de l’Spar Citylift Girona. Doncs bé, dissabte de bon matí en Pere va rebre un missatge de veu de la Noemí Jordana, que es trobava a les acaballes de les seves vacances des del nord d’Europa, que li deia: “Ei! Acabo de llegir les notícies que surten a la premsa, i ja he rebut un parell de missatges! He decidit que compteu amb mi per a la temporada vinent i del meu contracte ja en parlarem més endavant quan tot estigui més clar. Una abraçada i ànims”.

Així doncs, a banda de donar per renovada a la nostra capitana, hem volgut compartir amb vosaltres (amb la comprensió, que no autorització de la interessada. Ja ens perdonaràs Noe!) aquesta petita història d’implicació, de fidelitat i d’exemple per a tots/es aquells/es joves esportistes que prenen com a referent a la Noe i a l’Uni.

Attachment