Noemí Jordana és la nova vicepresidenta de l’Spar Citylift Girona

Noemí Jordana és la nova vicepresidenta de l’Spar Citylift Girona

Noemí Jordana és la nova vicepresidenta de l’Spar Citylift Girona

L’exjugadora té moltes ganes d’aportar la seva experiència com a jugadora en aquesta nova etapa al club. 

Després de 19 temporades en actiu, l’excapitana canvia la pista pel despatx.

Girona, 30 agost de 2017. El nou president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, ha anunciat avui en Roda de Premsa el nomenament de l’exjugadora de l’entitat Noemí Jordana com a nova vicepresidenta del club. Jordana, en la seva primera temporada allunyada de les pistes, passarà a formar part de l’estructura de l’Spar Citylift Girona i se sent “amb moltes ganes de fer créixer el club i ajudar-lo en tot el possible. Em sento molt il·lusionada”. L’entrada de la Noemí és una de les primeres grans apostes del president en l’àrea directiva, que podria tenir noves incorporacions. Jordana ha admès que “vaig dir-li ràpid que sí perquè va ser una proposta molt honesta”. La nova vicepresidenta va néixer a Torelló el 1980, ha estat dinou temporades en actiu i és mestre d’educació especial de professió.

En acabar la presentació de la nova vicepresidenta, Pérez va anunciar que el club es divideix en quatre grans àrees directives (econòmica, esportiva, gerencial i comunicativa) i que no hi ha haurà grans canvis en l’estructura actual. Un home de club i amb experiència com Pere Puig continuarà sent el director esportiu, segons ha avançat el nou president.

A la roda de premsa hi han assistit la majoria de membres de la junta directiva del club així com l’entrenador del primer equip, Eric Surís.

Attachment