NORA GALVE FITXA PER L’SPAR GIRONA

NORA GALVE FITXA PER L’SPAR GIRONA

L’Uni Girona ha arribat a un acord amb Nora Galve perquè l’hospitalenca vesteixi la samarreta gironina durant la temporada 2022-2023.

Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona, ha valorat la nova incorporació. “Estem molt contentes d’anunciar la incorporació de Nora Galve. Tot i la joventut, ha passat per moltes coses. Serà una jugadora que esperem que aporti aquesta frescor, les ganes de treure el cap i que també en els entrenaments vindrà amb aquesta il·lusió de les primeres vegades. Li desitgem una ràpida recuperació, ja que està sortint d’una lesió, però que aviat es podrà incorporar a dinàmica total”.

Amb l’arribada d’aquesta jugadora, l’Uni Girona ja té onze noms confirmats: Laia Flores, Magali Mendy, Binta Drammeh, Rebekah Gardner, María Araújo, Giedre Labuckiene, Laura Cornelius, Irati Etxarri, Marianna Tolo, Faustine Parra i Nora Galve.

Sobre Nora Galve
L’hospitalenca (2001) arriba procedent del club barceloní Lima Horta, on va fer una mitjana de 4 punts, 1,1 assistències i 1,4 rebots, en 15,1 minuts per partit.

Attachment