Nuduka Estilisme i l’Spar Girona signen un nou acord de col·laboració

Nuduka Estilisme i l’Spar Girona signen un nou acord de col·laboració

Nuduka Estilisme i l’Spar Girona han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori. És la quarta temporada seguida que la perruqueria i club col·laboren.

A l’acte de signatura ha assistit, per part de Nuduka Estilisme, la CEO de l’empresa Núria Duran. Per part de l’Uni Girona, el director del club Xavi Fernández.

Segons s’especifica en el conveni, Nuduka estarà present a la publicitat Led del pavelló de Fontajau. A més, les jugadores gaudiran d’una targeta client per aprofitar els serveis de la perruqueria i estètica.

“Estem encantats de col·laborar amb el club, en aquesta entitat gironina. És un projecte que hem vist créixer. La seva il·lusió i passió pel bàsquet femení ens fa sentir molt orgulloses de poder col·laborar un any més en un club tan implicat al territori”, destaca Núria Duran.

El director general de l’Spar Girona ha donat la benvinguda al nou patrocinador: “Estem molt contents que Nuduka Estilisme segueixi col·laborant amb el nostre projecte. Fa molts anys que estan amb nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l’equip fins al dia d’avui”.

Nuduka Estilisme espera que aquest patrocini ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona en la temporada 2021-2022. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres.

Attachment