PARLEM RENOVA EL PATROCINI AMB L’UNI GIRONA

PARLEM RENOVA EL PATROCINI AMB L’UNI GIRONA

Parlem reafirma la seva aposta per l’esport femení amb l’Uni Girona. L’operadora líder 100% catalana ha renovat el patrocini amb l’Uni per a la pròxima temporada 2023-24.

Ernest Pérez-Mas President i CEO del Grup Parlem s’ha mostrat molt satisfet per l’acord amb l’Uni. “ Estem molt orgullosos de donar suport al bàsquet femení i català. Creiem que els valors de Parlem van molt alineats amb els del club i desitgem que l’Uni faci una gran temporada”

Parlem, que continuarà promocionant el Gameday a les XXSS del club, ha arribat a un acord per patrocinar la part posterior de la samarreta, tenint presència amb el logotip de l’empresa. A més, gràcies a la companyia mòbil, aquesta temporada s’estrenarà una nova secció per conèixer de ben a prop a les jugadores de l’Uni Girona.

La campanya d’abonaments, amb Parlem
El nou acord amb Parlem arriba carregat de sorpreses positives pels abonats de l’Uni Girona. El pròxim dimarts 13 de juny a la botiga de Parlem (Espai Gironès) es farà la presentació i es donarà el tret de sortida a la campanya d’abonaments.

  • A partir del 13 de juny, els abonats podran renovar el seu abonament
  • Noves altes: a partir del 27 de juny

Promocions de Parlem
Per a tots els abonats que renovin l’abonament de l’UniGirona:

  •  Si ets abonat de l’Uni i et canvies a Parlem et regalem un abonament addicional de temporada (aquest abonament extra serà per una nova alta). S’haurà de presentar un document acreditatiu de Parlem al club (ex: factura).
  • Si ja ets de Parlem també pots reclamar el teu abonament addicional. S’haurà de presentar un document acreditatiu de Parlem.

Tots els abonats de l’Uni Girona disposaran un 10% de descompte en qualsevol servei de Parlem.

Per a més informació: abonaments@unigirona.cat, oficines del club a Fontajau o 623538605.

Attachment