Spar Girona i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró uneixen esforços

Spar Girona i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró uneixen esforços

Foto: David Subirana

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i l’Spar Girona s’han unit durant aquesta temporada 2020-2021 per posar en valor l’esport femení i promocionar Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró arreu del país com a destinació turística i esportiva de referència a la Costa Brava.

El president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez; l’alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez Ruiz, i el regidor d’Esports de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Pedro Torres López, van signar l’acord de col·laboració que vincula ambdues entitats per a la present temporada.

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró espera que aquesta unió ajudi a assolir els reptes més grans en l’àmbit esportiu de l’Spar Girona. Per la nostra part, volem agrair a la marca el seu compromís i la seva aposta per nosaltres en aquests temps d’emergència sanitària causada per la Covid-19.

Promoció de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Durant aquestes mesos s’estan desenvolupant diversos actes i esdeveniments o espais publicitaris tant al pavelló de Fontajau de Girona com en les retransmissions televisives dels partits de lliga Endesa o d’Eurolliga a TV Girona, Esport3 o Teledeporte.

Attachment