Presentada la LF Endesa 22/23

Presentada la LF Endesa 22/23

La LF Endesa 22/23 ja és aquí. I se li ha donat la benvinguda amb un acte celebrat a la seu d’Endesa. En l’esdeveniment hi han participat  jugadores dels 16 equips que formen la competició, el President de la FEB, Jorge Garbajosa, el CEO d’Endesa, José Bogas, i quatre llegendes del nostre bàsquet com són María Planas, Wonny Geuer, Anna Montañana i Laia Palau.

Laia Palau, que va compartir escenari amb Alba Torrens (València Basket), Maria Araújo (Spar Girona), Silvia Domínguez (Perfumeries Avinguda) i Laura Peña (Cadí La Seu), va deixar clar el punt de vista de l’Spar Girona. “Fer el de sempre. Això significa que serem aquell germà petit que molesta els germans grans. Intentarem estar a les finals, competir pels títols i sobretot classificar-nos per l’Eurolliga, una competició en la qual volem consolidar-nos”.

María Araújo que va assistir a la presentació de club en representació a l’Uni Girona, tampoc s’allunyava del punt de vista de l’excapitana. “Nosaltres anirem com sempre, anar fent, poc a poc i treballant entre totes. L’Uni és un club que ha anat creixent i amb pocs anys ha aconseguit treure el cap entre els de més amunt. Això ens mostra que hem de ser constants i alhora humils, sempre buscant petites victòries i, per què no, també títols. Esperem estar de nou a l’Eurolliga i també que Fontajau estigui gairebé sempre ple”.

Abans de començar la LFEndesa el proper dimecres 5 d’octubre, l’Uni disputa aquest divendres 30 de setembre (21:00 h) les semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça CBS. En cas de superar a les blaugranes, l’Spar disputaria la final el diumenge 2 d’octubre (12:15 h).

Attachment