PRÈVIA | SPAR GIRONA – MOVISTAR ESTUDIANTES

PRÈVIA | SPAR GIRONA – MOVISTAR ESTUDIANTES

L’Spar Girona disputa aquest divendres 18 de novembre (20:00h) la vuitena jornada de la LF Endesa. Un partit que estarà marcat per ser l’últim abans de la Finestra FIBA.

“Aquesta mena de partits sempre són importants i alhora perillosos. S’han de tenir molt en compte les sensacions amb les quals te’n vas i l’ideal és marxar havent treballat i rendit bé, fent la feina. Hi ha jugadores que tenen ganes d’anar amb la selecció i d’altres volen descansar. És una barreja de situacions i emocions que s’han de controlar molt bé, és molt important fer un molt bon partit”, valora Laura Antoja.

Després de superar al Sopron, les gironines no es podran confiar, i és que segons la segona entrenadora aquest enfrontament “està marcat amb sirena i megàfon. És molt perillós, ve un molt bon equip i des de l’eufòria ens costarà. L’equip ha de tenir caràcter perquè serà igual o més complicat. Estic més nerviós pel partit de divendres que pel del Sopron abans de jugar-lo”.

L’Estudiantes, a la porta dels playoffs
El balanç fora de casa de l’Estudiantes no és gaire bo. Tot i que han disputat fins al final tots els partits, la realitat és un 1 a 2 de victòries i derrotes. El Movistar va caure a la pista del Bembibre (67 a 61) i Valencia (79 a 72). En canvi, a la primera jornada van obtenir la victòria a Tenerife (57 a 69).

Respecte el Movistar Estudiantes, “any rere any demostra que és un rival complicat, que juga bé a bàsquet i que ens ho posarà difícil”. També destaca que és un conjunt que juga bé col·lectivament i que és vertical i agressiu. “Fingall és molt completa en el tir i té força en el rebot ofensiu; Méndez, a qui ja coneixem, és una jugadora amb molt talent, i Paula Estabas, que corre amunt i avall i defensa les bases amb molta agressivitat”. Antoja també afageix en el sac de les jugadores a Lindsay Pulliam o les bessones belgues Billie i Becky Massey.

Les baixes
Binta Drammeh està descartada, mentre que Laura Cornelius serà dubte fins a última hora.

Attachment