OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER LA JORNADA 30

OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER LA JORNADA 30

Apreciats/des abonats/des,

Us informem que hi ha hagut canvis per part del Procicat respecte a les restriccions d’aforament permeses en les instal·lacions esportives en les competicions no professionals i pel pròxim partit a Fontajau del dissabte 27 de març contra el Perfumerías Avenida podrem comptar amb la presència de 1.000 espectadors.

A causa de les restriccions legals d’accés, l’Spar Girona ha preparat un Protocol d’accés per escollir quins abonats/des podran accedir al pròxim partit de la jornada 30 de la Lliga Femenina Endesa.

FUNCIONAMENT DEL PROTOCOL

Donat que el club en aquest moment compta amb un major nombre d’abonats, s’obrirà un període d’inscripció, des de dilluns 22 de març a les 10h, fins al dijous 25 de març a les 23:59h, en els que els abonats interessats a venir al partit hauran de notificar-ho al club i emplenar un qüestionari amb les seves dades i una declaració responsable referent al Covid 19 a través del següent enllaç: https://forms.gle/oM2Gg2SEDTnw7R5Y8

S’hauran d’emplenar tants formularis com carnets d’abonats vinguin al partit.

En els pròxims dies, el club comprovarà les dades i us enviarà una confirmació de l’assistència al partit.

Us recordem que l’abonament és personal i intransferible i que per accedir heu d’acreditar la vostra identitat amb DNI o document oficial.

Mentre per part de les autoritats sanitàries l’aforament als nostres partits estigui limitat a 1.000 espectadors, no podran accedir el col·lectiu de jugadores i tècnics de la base (sí podran accedir els acompanyants que disposin del corresponent abonament). Així mateix se sol·licitarà a autoritats locals que no assisteixin al partit.

SEGURETAT

Des del club recomanem prudència en aquest moment de pandèmia i complir totes les mesures de seguretat respecte al Covid 19. Demanem revisar el protocol de partits on s’expliquen les mesures bàsiques d’aplicació als partits a Fontajau -el no compliment dels protocols suposarà l’expulsió del pavelló de l’abonat que no els respecti-.

CONTACTE

L’Spar Girona vol agrair la fidelitat i resposta dels seus socis, molts dels quals, a causa de les restriccions d’aquesta atípica temporada, encara no han pogut gaudir d’un partit del seu equip.

Per qualsevol dubte podeu consultar-nos pels següents mitjans:
Telèfon: 972 647 866
Email: social@unigirona.cat
Presencialment en horari d’oficines al pavelló de Girona Fontajau, prèvia petició d’hora.

 

Attachment