Rosó Buch signa la renovació del seu contracte amb l’Spar Citylift Girona per una temporada més.

Rosó Buch signa la renovació del seu contracte amb l’Spar Citylift Girona per una temporada més

foto-1

La jugadora Rosó Buch ha acceptat la oferta de renovació de l’Spar Citylift Girona per ampliar el seu contracte de cara a la temporada 2018 – 2019. Ho ha fet en una roda de premsa celebrada a Fontajau aquest mateix matí, on hi ha participat també el president Cayetano Pérez.

L’escorta mataronina va arribar al club fa dues temporades procedent del C.B. Conquero on va ser campiona de la Copa de la Reina l’any 2016. Ara, amb dues temporades a Girona a les esquenes, s’ha estrenat com a capitana de l’equip amb uns números més que destacables.

El club i la jugadora han arribat a un acord que, sumat a la renovació de la base mataronina Núria Martínez i Nadia Colhado, suposa uns fonaments molt importants de cara a l’evolució i consolidació del projecte esportiu.

Declaracions:

Cayetano Pérez:

“Estem molt contents de tornar a estar aquí per presentar una nova renovació. És la línia que volem seguir per afrontar el futur amb garanties per arribar a assolir els títols que tant desitgem.”

“Tenir a la Rosó, com a aficionat em fa molta il·lusió. És una jugadora que ens aporta molt i segur que seguirà aportant.”

Rosó Buch:

“Estic contenta de seguir en un club tan competitiu. Vull seguir jugant finals i espero que seguim gaudint junts.”

“M’agrada i comparteixo la idea del club i em sento molt bé amb les meves companyes dins i fora de la pista. Evidentment això facilita molt les coses per seguir aquí.”

Attachment