Segon derbi de prestigi superat amb èxit

Sant Adrià 61 - 85 Spar Citylift Girona

Victòria important a la pista de l’Snatt’s Femení Sant Adrià per 61-85 i segon derbi català consecutiu superat amb èxit. Brillant victòria de les jugadores de l’Èric Surís contra un rival que està fent una temporada de mèrit en el seu debut a la Liga Dia. Amb la victòria d’ahir, l’Uni Girona es manté segon a la classificació en solitari, amb 9 victòries i 2 derrotes. La Copa ja és assegurada quan només falten dues jornades per acabar la primera volta.

Va tornar a ser un partit per posar a prova l’Uni Girona i les jugadores van respondre només començar. La intensitat és clau en aquest equip i sota el lideratge de Núria Martínez es va tornar a plasmar l’encert en atac i la solidesa defensiva. La prova: 14-32 al primer quart en una pista que feia goig de veure que el pavelló estava ple d’aficionats. El segon quart va ser el més fluix de les gironines per un excés de confiança i es va arribar al descans amb un 34-53 i davant un rival que es va créixer i va estar disposat a lluitar fins el final.

Però a la represa, les gironines van demostrar novament el seu potencial i la sortida va ser fulgurant: el 48-70 ja va demostrar que es volia la victòria. Els 30 rebots que va capturar l’equip, amb Colhado i Evans 11 cadascuna, demostra la fortalesa de l’Uni. I al quart període no es va baixar la guàrdia i el matx va acabar amb un resultat clar amb el 61-85.

El proper partit serà diumenge que ve, dia 17, contra Quesos el Pastor de Zamora. Us esperem a Fontajau a les 6 de la tarda.