Shay Murphy ha estat presentada com a nova jugadora de l’Spar Citylift Girona

Shay Murphy ha estat presentada com a nova jugadora de l’Spar Citylift Girona

Avalada per nombrosos títols – entre ells un anell de la WNBA – Eshaya Murphy arriba al club gironí per aportar experiència i qualitat a la zona exterior.

La presentació s’ha dut a terme a les oficines de l’empresa col·laboradora Infoself Group.

RdP presentació Shay Murphy

Aquest migdia el club ha presentat Eshaya Murphy com a nova jugadora de l’Spar Citylift Girona. Nombrosos periodistes no s’han volgut perdre el primer contacte de l’aler, d’experiència contrastada, a Girona.

Murphy, acabada d’arribar dels estats units, ha declarat que “Sempre he tingut ganes de tornar a jugar a la lliga espanyola i estic molt feliç de jugar aquí. Tinc molt de respecte per aquest club perquè cada any va creixent. Els últims dos anys han jugat molt bé a l’Eurocup i crec que ara és el moment de jugar amb l’Spar CItylift Girona. Em ve de gust jugar amb Núria Martínez i tornar a competir juntament amb Laia Palau. Em fa molta il·lusió començar ja la temporada“.

D’altra banda, el director general Xavi Fernández, també present a la roda de premsa, ha afirmat que “comptar amb jugadores com la Shay suposa un pas endavant pel club. Professionals com ella ens faran ser encara més competitius en determinats moments de la temporada.”

Sònia Casademont, directora de marketing d’Infoself Group, ha volgut destacar que “per a nosaltres és un honor tornar a patrocinar a l’Spar Citylift Girona per segona temporada. Som una empresa que donem suport a l’esport català i a l’esport femení, i seguirem implementant aquesta estratègia de la qual n’estem molt orgullosos”.

La roda de premsa s’ha efectuat a les oficines d’Infoself Group, una empresa que porta 25 anys donant servei informàtic a les empreses del territori català. L’empresa té seu a Girona, Barcelona i Olot i és líder en el sector donant cobertura integral dins les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Els serveis que ofereix la corporació van des del desenvolupament i consultoria de software, projectes i manteniment de sistemes informàtics, cloud, pàgines web i hosting, consultoria en telecomunicacions,  entre d’altres. Un dels nostres punts forts és la ciberseguretat, i com a conseqüència del panorama actual, Infoself Group està especialitzada en protegir a les empreses dels ciberatacs.

Attachment