SPAR SEGUIRÀ SENT EL PRINCIPAL PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA

SPAR SEGUIRÀ SENT EL PRINCIPAL PATROCINADOR DE L’UNI GIRONA

El passat divendres es va presentar l’acord de renovació

Spar seguirà sent el principal patrocinador de l’Spar Girona la propera temporada. D’aquesta manera, la marca de supermercats seguirà patrocinant l’Uni per novena temporada consecutiva.

La renovació de l’acord de patrocini es va presentar el passat divendres a la tarda a les oficines Valvi Supermercats amb el gerent del grup Valvi Supermercats, Eduard Vidal, el representant de GM Food, Joan Torres, i el president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez.

Eduard Vidal es va mostrar “orgullós i content de renovar el nostre suport al club, ja que té un projecte molt engrescador que ens fa vibrar a tots, a més de popularitzar el nom de Girona i el nom de Spar a nivell internacional”.

Cayetano Pérez va expressar la seva satisfacció per l’acord, el qual considera “molt important per mantenir l’alt nivell del club en totes les competicions que estem disputant”. El president també ha manifestat que “comptar amb el suport d’Spar és molt positiu per a nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l’equip fins a arribar a l’excel·lència d’avui”.

Des de l’arribada de l’Spar com a principal patrocinador de l’Uni Girona, el conjunt gironí ha alçat dues lligues femenines, ha aconseguit l’últim títol FEB que faltava a les vitrines -la Copa de la Reina- i ha quedat, per primera vegada, entre els vuit millors equips d’Europa, consolidant l’Spar Girona entre l’elit europea.

Attachment