Spar continuarà com a patrocinador principal de l’Spar Girona

Spar continuarà com a patrocinador principal de l’Spar Girona

El passat dijous es va fer oficial l’acord de renovació.

Spar continuarà una temporada més com a patrocinador principal de l’Spar Girona. D’aquesta manera, la cadena de supermercats seguirà vinculat amb l’Uni per dotzena temporada consecutiva.

La renovació de l’acord de patrocini s’ha presentat aquest dijous al migdia al supermercat Spar de Cornellà de Terri amb el president del grup Valvi Supermercats, Joaquim Vidal i Eduard Vidal; el director de sistemes i logística de Transgourmet Ibérica, Joan Torres; el president de l’Spar Girona, Cayetano Pérez; el director general de l’Spar Girona, Xavi Fernández; i la directora esportiva i exjugadora de l’Uni Laia Palau.

Spar, amb el bàsquet des de sempre
“Tothom sap que tenim vocació de col·laborar amb el bàsquet professional de primer nivell a Girona. Portem més de dotze anys col·laborant amb l’Uni Girona, que és un projecte que ens engresca molt. A més, que sigui bàsquet femení és un plus per a nosaltres. La nostra intenció és donar un cop de mà perquè aquest projecte continuï endavant. És bo per la ciutat de Girona i per l’esport femení”, ha valorat Eduard Vidal.

Per altra banda, Joan Torres ha destacat que “Transgourmet Ibérica, antigament coneguda com a Miquel Alimentació, és l’empresa que està a darrere de Valvi per assegurar que Valvi s’enfoqui a la venda de productes. Nosaltres ens dediquem a la compra i distribució. L’acord amb Valvi Transgourmet i Uni Girona és de fa molts anys i lògicament, nosaltres, dins de les marques que tenim en els supermercats, també tenim el suport a l’esport femení”.

Cayetano Pérez s’ha mostrat “molt content de la renovació amb Spar. Fa més de dotze temporades que dona suport a l’Uni. Aquesta ajuda de Spar ens farà que la propera temporada la puguem competir amb garanties i intentar assolir el repte de tornar a Euroleague Women i, perquè no, guanyar algun títol estatal”.

Des de l’arribada de l’Spar com a principal patrocinador de l’Uni Girona, el conjunt gironí ha alçat dues lligues femenines, una Copa de la Reina i va quedar dues temporades consecutives entre els vuit millors equips d’Europa.

Attachment