Tijana Ajdukovic fitxa per l’Spar Citylift Girona

Tijana Ajdukovic fitxa per l’Spar Citylift Girona

La pivot sèrbia completarà la línia interior per a la temporada 2019-2020.

 

Tijana Ajdukovic fitxa per l’Spar Citylift Girona

Tijana Ajdukovic, pivot sèrbia de 197 centímetres i 28 anys, ha arribat a un acord amb l’Spar Citylift Girona per incorporar-se a la plantilla que dirigirà Eric Surís.

La seva trajectòria l’ha portat per diversos països com la República Txeca, Hongria, Itàlia, Rússia, Sèrbia i Pòlònia, on la passada temporada va aconseguir uns números de 9,9 punts, 5,6 rebots en 21 minuts per partit.

Ajdukovic és una jugadora experimentada en competicions europees; ha disputat l’Eurocup en dues ocasions i l’Euroleague durant quatre temporades. També és una habitual del combinat serbi, amb el qual es va proclamar campiona l’any 2015.

En declaracions, Pere Puig, director esportiu de l’Spar Citylift Girona, ha comentat que: ”amb el seu fitxatge cercàvem tancar la plantilla amb una pivot gran, intimidadora i amb experiència a Eurolliga. Tijana aportarà rebot, defensa, és intel·ligent i sap jugar per l’equip. Estem tancant un equip amb molts de punts i necessitàvem també una jugadora d’equip i amb experiència”.