Torna la Quina de l’Uni, tornen els regals!

bannerquinaUn any més, i coincidint amb aquestes dates assenyalades, l’Uni Girona prepara les seves Quines de Nadal. Els dies 25 (a les 7 de la tarda), 26 i 27 de desembre i 1, 2 i 3 de gener (a les 6 de la tarda) al Pavelló Municipal de Palau-2, es podrà gaudir d’una bona estona jugant a les Quines de l’Uni amb la família i els amcs. Allà esperen unes paneres de Nadal amb pernils, nits d’hotel, bicicletes, torrons, electrodomèstics, vins i caves, joguines, productes de bricolatge, àpats a restaurants, material esportiu… i moltes sorpreses més!

I tot gràcies a l’ajuda de més de vuitanta empreses que col·laboren amb el club per tal d’obsequiar els participants amb els seus productes i sense les quals aquest esdeveniment nadalenc -que ja va per la seva setena edició- no seria de cap manera possible.

Després de l’èxit de l’edició del passat Nadal, aquest any el lloc tornarà a ser al Pavelló Municipal de Palau 2 (pista d’hoquei), des del club creiem que és el lloc adequat tant per espai com per comoditat a l’hora d’aparcar.

No deixeu l’oportunitat de gaudir i de passar una estona meravellosa amb la família i amb els amics en aquestes dates tant màgiques i guanyar molts premis.

BON NADAL A TOTHOM!!